Thursday, January 18, 2007

Γιατί το κάνω ποστ αυτό? FFS

Κάθομαι άλλη μια φορά μπροστά στη λευκή κόλλα... ερρρ στη λευκή κόλλα... browser και δεν έχω ιδέα τι σκατά να γράψω. "Πρέπει να" γράψω, γιατί έχω καιρό και μου τη σπάει όταν bloggers που διαβάζω κάνουν καιρό να γράψουν ποστ, οπότε κρίνοντας εξ'ιδίων, φαντάζομαι πως τη σπάει σε αυτούς που με διαβάζουν, όταν δε γράφω για καιρό.
Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχω αναλωθεί πολύ, με το να ασχολούμαι με μαλάκες... τέσπα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ασοληθώ ξανά με μαλάκες και θα προσπαθήσω να τηρήσω την υπόσχεσή μου, μιας και είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για τη μαλακία: i.e. η αδιαφορία. Μην ασχοληθεί κανείς σας αν ξανασκάσουν μαλάκες. Γράφτε τους στα παπάρια σας, τις σάλπιγγές σας, ή ότι άλλο έχετε διαθέσιμο...
Στο θέμα μας λοιπον! (Το ποιο?) Μαλακίες, τις τελευταίες 2 βδομάδες περνάνε οι μέρες και είναι κενές... Δε συμβαίνει τίποτα συνταρακτικό, τίποτα που να μπορεί να μου δώσει θέμα και ξενερώνω. Έχω χαρεί μόνο, που γνωρίζω καλύτερα μερικά άτομα από εδώ. Γουστάρω που μιλάμε και με mail, ή κινητά, ή και από κοντά. Έχω μείνει μαλάκας που δεν έχω γνωρίσει από κοντά ούτε έναν blogger που να είναι στη λίστα μου "bloggers I wanna meet (ή meat ^^)", που να είναι μαλάκας ή μαλακισμένη, ή να με κάνει να πω: "Καλά πως σκατά του μίλαγες αυτού/ής"? Όσοι γνώρισα μέχρι στιγμής είναι και από κοντά γαμώ τα παιδιά και πολύ χαίρομαι.
Θα μπορούσα να πω για έναν, έναν με ποιο τρόπο είναι γαμάτοι, γιατί διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά δε θέλω να τους εκθέσω! Ειδικά κάποιους που έχουν έτσι μια κάπως συμπεριφορά "σταρούκλας" χεχεχε Καμία σχέση από κοντά αν και προσπάθησαν να τηρήσουν τη στάση τους για λίγο... Δε σας παίρνει από κοντά (όχι με μένα τουλάχιστον) :P
Τέσπα κάθομαι και γράφω μαλακίες as usual....
Κάτι ακόμη που μου άρεσε και με εξέπληξε ευχάριστα, είναι πως με τις μαλακίες των τελευταίων ημερών, βγήκε επιτέλους σαφώς προς τα έξω, (αρκεί να ξέρεις πού και τι να διαβάσεις) το γεγονός πως οι bloggers δεν είναι απλώς ένα nickame. Υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι πίσω από τα nicks και δε βρίζεις κάποιο bot. Βρίζεις ανθρώπους, που έχουν αισθήματα και θίγονται και ενδεχομένως να γουστάρεις που θίγονται και να σκέφτεσαι "τι γαμάτα που βράζουν στο ζουμί τους", αυτό όμως σε κάνει απλώς να φαίνεσαι θλιβερός και άρρωστος, ασπόνδυλος και πρωκτικός, αλλά κυρίως μόνος και κακόμοιρος...
Το να είναι κανείς έξυπνος δεν αρκεί, έχει μεγάλη σημασία το πως βάζεις αυτήν την εξυπνάδα να δουλεύει και για ποιον. Αν δεν έχεις ενσυναίσθηση και σεβασμό για τους γύρω σου, αν δεν αγαπάς τους ανθρώπους, δεν πα να σαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο... μαλάκας είσαι.
Χαλαρώνω, ξύνω τ'αρχίδια μου που με τρώνε έντονα τις τελευταίες μέρες, η φαγούρα φεύγει, ηρεμώ και τρως delete. Like there's no tomorrow.... Like forevah :)


ΥΓ Παίδες αν μου έρθει κάτι καλύτερο θα το γράψω... Είναι άθλιο το ποστ μου αυτό (λες και δεν το έχετε συνηθήσει ως τώρα :p) θα προσπαθήσω να επανορθώσω κάποια στιγμή (μέσα στα επόμενα 15 χρόνια να το περιμένετε, θα το κάνω όπως και δήποτε!).
Φιλάκια σε όλα τα troll κάντε κανά φίλο, βοηθάει....

9 Comments:

Blogger lee said...

Εγω δεν θιγομαι. Γραψε οτι θες. :)(Εκτος απο την καφετερια...):Ρ

18/1/07 14:33  
Anonymous Anonymous said...

XIXI..KAI ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΙΓΟΜΑΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΑΤΑ!

CORREEEECT........?........
MATS

18/1/07 14:38  
Blogger it is said...

Lee χαχαχαχα όπως και να ήταν η καφεταίρια μια χαρά πέρασα :)

Λοθ όντως ακόμη δεν έχω κάτι να γράψω για σένα :P που θα πάει όμως!
Όσο για το ερώτημα σου στο τέλος δεν ξέρω αν είναι correct.. Τα σκατά μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν λόγο να γουστάρουμε τα καλά. Επίσης μας δίνουν έμπνευση και κίνητρο. Δεν είναι άσπρο μαύρο. correct? ;)

18/1/07 15:10  
Anonymous Anonymous said...

Ναι αλλά αν εσύ δεν έχεις θέμα ποστ, δυσκολεύεις κι εμάς ν' αποκτήσουμε θέμα σχολίου! :Ρ

Πάντως δεν πειράζει άμα κάνεις να γράψεις και λίγο καιρό.. Επειδή όλοι κάποτε κολλάμε (παθαίνουμε blogger’s block, κατά το writer’s block, χα), δείχνουμε κατανόηση όταν κάποτε κολλάνε και οι άλλοι. Κοινώς, να μην είσαι αυστηρός ούτε με τον εαυτό σου, ούτε με τους άλλους ;)

18/1/07 16:02  
Blogger it is said...

Δε με νοιάζει που παθαίνετε block κυρία μου! Ούτε θα δείξω καμία απολύτως κατανόηση! Να κάτσετε κάτω και να γράψετε πάραυτα! ΧΑ!
χαχαχα ναι μορέ, απλώς με τρώει το χέρι μου (και ο κώλος μου) ενίωτε :)

18/1/07 16:23  
Blogger it is said...

ναι μ*ω*ρέ έστω...

18/1/07 16:23  
Blogger Spyros said...

Tis prwtes 2-3 (ante 10 fores) pou tha evrises kapoion 'diadiktyaka' isws na eniwses kapws perierga, opws diladi kai otan vrizesai me kapoion IRL.. Meta to sunithises kai it was something ordinary. Egw toulaxiston etsi 'ekselixthika' stis diadiktyakes diamaxes, opote ksereis pou thelw na katalhksw..--> MHN TO ANALYEIS KAI TOSO :p
Symfwnw 100% me ayto pou les gia thn adiaforia.

18/1/07 18:01  
Blogger it is said...

Axaxaxa σκουλίκι! Είσαι ύπουλος, αυτό έχω να σου πω! :p Οκ μου την έφερες this time αλλά θα επανέλθω!
Βασικά εγώ για κανά εξαμηνάκι το είχα κάνει συνήθεια το verbal abuse σε chatroom, ο βλάκας δεν είναι τίποτα μπροστά μου... έμπαινα σε chatrooms της yahoo (έχεις δυνατότητα να τα χώνεις και με μικρόφωνο εκεί πέρα από keyboard ^^) και από τα 70-80 άτομα σχεδόν όλοι με κάναν ignore (εμένα και άλλον έναν, ένας έχωνε με keyboard και ένας με mic) Αξέχαστες εποχές...
Ξέσπαγα όλη τη δική μου μαλακία σε άγνωστους και χαλάρωνα... Έκανα και γαμώ τα practice στα καντήλια. Το θέμα είναι ρε συ πως πρέπει αν συνειδητοποιήσεις πως στην άλλη άκρη των καλωδίων είναι μια άλλη ύπαρξη.. Δεν τα χώνεις σε κάποιο ρομπότ. Αν το καταλάβεις αυτό και αν δεν είσαι εντελώς μουνόπανο, περιορίζεσαι και βρίσκεις άλλους τρόπους να ξεσπάς... ρίχνεις ένα πούτσο, τραβάς μια μαλακία, πας κάπου απόμερα και ουρλιάζεις, παίζεις μπάλα, κάνεις ό,τι τέλος πάντων σε βοηθά να ξεσπάς, χωρίς να γαμάς την ψυχολογία άλλων ανθρώπων (ε οκ προσωπικά δε μου γαμάνε έυκολα την ψυχολογία έτσι, αλλά υπάρχουν πολλοί που όντως πειράζονται πολύ).
Α σταδιάλα το ανέλυσα πολύ πάλι και θα με κράξεις :p

19/1/07 10:29  
Blogger Φαίη said...

Άσε την ανάλυση στις γυναίκες και τους ειδικούς παιδίμ,αφού δεν τό 'χεις :p

νιανιανιανιανια :p

19/1/07 13:10  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker