Thursday, February 01, 2007

Μα Φυσικά!

Σσσσσσσσσσς μη μιλάς. Βρωμάν'οι μασχάλες σου, είπε το χελιδόνι στη μαρίδα.
Κάθομαι κι αναρωτιέμαι ορισμένες φορές. Έχουμε πολλά πράγματα για φυσικά και στην πραγματικότητα η φυσικότητά τους είναι εντελώς αστήρικτη με βάση μια απλή παρατήρηση της... φύσης, φυσικά!
Για παράδειγμα, αν βρεθεί μπροστά μας κάποιος με πιστόλι να μας σημαδεύει θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και θα κάνουμε ό,τι μας πει, ακολουθώντας τον όπου μας πάει... Μα φυσικά! Μα όχι! Για παράδειγμα, έστω πως πας για ψαροτούφεκο... έχεις δει κανά ψάρι να σηκώνει ψηλά τα πτερύγιά του και να σ'ακολουθεί στη στεριά? I think not!
Δεν έχω πρόθεση να φιλοσοφίσω. Μαλακίες λέμε να περνάει η ώρα...
Θέλω να κάτσεις και να σκεφτείς κάθε τι που σου φαίνεται εντελώς φυσικό και μετά να βρεις ένα τουλάχιστον παράδειγμα που να αποδεικνύει πως είσαι μαλάκας που μέχρι τώρα θεωρούσες φυσικό το.... όχι αφύσικο, αλλά το ένα στα εκατομμύρια διαφορετικά ενδεχόμενα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει φυσιολογικό dear mate. Μην περιορίζεσαι. Όχι, όχι δε σε προτρέπω να βγεις γυμνός στους δρόμους ουρλιάζοντας και γλύφοντας οτιδήποτε μυρίζει φερορμόνες, βεβαίως, αν και εφόσον αποφασίσεις κάτι τέτοιο και προτού προβείς στην πραγματοποίησή του, ένα τηλεφωνάκι για να με ενημερώσεις για την ώρα και τον τόπο, δε θα με χάλαγε καθόλου... A man's gotta see that, before he leaves this unfair plane of existence. A woman too, but let me speak for myself for the time being... yes?
Οπότε λέγω (τι σκατά λέγω, δεν έχω ιδέα...) εχμ... ναι, συνεχίζω....
Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο και μαζί τρομακτικό, το πόσο πολύ περιορίζουμε τον εαυτό μας, φτιάχνοντας τα λάθος loopάκια στο μυαλό μας και μη βλέποντας ποτέ το πόσο πολύ μας κρατάνε αγκυροβολημένους και μάλιστα σε πεδιάδα... ούτε καν στο λιμάνι, όπου μια ξαφνική τρικυμία, ίσως (ίσως λέγω!) και να μας ξεκουνήσει... Εκεί εμείς, στην πεδιάδα μας, ο κόσμος γύρω να χάνεται κι εμείς (τα μουνιά ντε!) να χτενιζόμαστε...
Τώρα που είπα χτενιζόμαστε... έχει κάνει μια καινούρια κουπ ο λάκης (με μικρό λ... ξέρω εγώ τι γράφω, ρώτα και τι Μπίλιω αν δε με πιστεύεις, που τον έχει πάρει...)! Άλλο να σου το γράφω κι άλλο να το βλέπεις φιλενάδα...


ΥΓ Ρε τρελέ, αφού σου είπα πως δεν το έχω σήμερα γιατί με πίεσες και ξέρεις πως δε μπορώ να σου χαλάσω και χατίρι... Τέσπα χαλάλι :p
ΥΓ2 Νέος ωραίος και μικρός είναι κι ο αδερφός της... θα τον γαμήσω και αυτόν, γιατί εγώ είμαι χώστης! (αυτό το λένε σε τραγούδι οι "Ανώριμοι" αν θυμάμαι καλά... όχι δεν το έχω κάνει... ακόμη ^^)
ΥΓ3Χτες βράδυ γράφτηκε αυτή η πίπα...

12 Comments:

Blogger Crazy Chef said...

φυσιολογικό ειναι αυτο που εχει φτιαξει ο καθενας στο κεφαλι του..το συμπορευόμενο δημοφιλές φυσιολογικο απλα ειναι το κοινωνικα αποδεκτο.Και αυτό δεν είναι κατ αναγκη φυσιολογικο γιατι ως γνωστον συνεχιζουμε να μαλακιζομαστε ως ειδος προσαρμόζοντας τη φύση πανω μας(πω πω φιλοσοφια πρωινιατικο :-p)

2/2/07 11:50  
Blogger lee said...

Φ μήπως είδες το ντοκιμαντερ που έλεγα? Κάτι τέτοια πραγματευεται...

2/2/07 12:14  
Blogger it is said...

Όχι Lee δεν το είδα.. Προσπάθησα να το κατεβάσω αλλά δε βρήκα καλό torrent... Στα αγγλικά ο τίτλος είανι what the bleep do we know.

Chef εγώ το πάω και λιγάκι παραπέρα. Δεν υπάρχει καν φυσιολογικό. Δηλαδή καλό είναι να βγάλουμε εντελώς από το κεφάλι μας την έννοια του φυσιολογικού. Το δημοφιλές φυσιολογικό το γράφω (όσο μπορώ τουλάχιστον) στα παπάρια μου...
Δηλαδή γιατί δε σε ψήνει η φιλοσοφία το πρωί? Μήπως δεν το βρίσκεις "φυσιολογικό"? Χεχεχε

2/2/07 12:19  
Blogger Spyros said...

lol
trelos??
ola einai sto mualo mas file mou.. point is oti den eimaste monoi mas se ayton ton kosmo..

2/2/07 14:17  
Blogger it is said...

ναι ρε, απλώς καλό είναι να έχουμε τα παπάρια να μείνουμε και μόνοι μας σε ορισμένα θέματα και να μην υιοθετούμε "φυσιολογικές" νοοτροπίες απλώς και μόνο επειδή έτσι μας λένε πως πρέπει να κάνουμε.
Επίσης το πάω και αλλού. Το πάω και στα τριπάκια που μπαίνουμε που μας λένε πως κάτι είναι λάθος και δεν πρέπει να το κάνουμε γιατί θα μας πουν χαζούς, τρελόύς, αδερφές, γιατί θα νομίζει πως σέρνομαι από πίσω της κλπ
Αυτά τα τριπάκια μας περιορίζουν. Εμένα πχ με περιορίζει το τριπάκι πως αν πάω να μιλήσω σε μια άσχετη γκόμενα θα νομίζει πως είμαι γελοίος και λιγούρης... Με πιανς?

2/2/07 14:28  
Blogger Spyros said...

Meneis monos sou--> ayto einai to kostos.Its up to you.

2/2/07 14:56  
Blogger it is said...

Δε χρειάζεται να είσαι μονόπατος... Προσαρμόζεσει για τις φάσεις που δε θες να είσαι μόνος σου.. Για τις υπόλοιπες χαλαρώνεις και απολαμβάνεις το μοναχκό σου δρόμο.. Είναι καλή φάση και αυτό...

2/2/07 15:09  
Blogger it is said...

Ahaha to ixera pos tha tin ektimouses ti frasi :D

2/2/07 17:00  
Blogger Crazy Chef said...

@it is το προβλημα δεν ειναι να γραφεις το δημοφιλες φυσιολογικο στα παπαρια σου μονο και μονο εεπιδη ειναι δημοφιλες φυσιολογικο..(παραδειγμα επίσης μια κουβέντα που είχα πριν καμποσα χρονια με τυπο ο οποιος ελεγε οτι η μεινστριμ μουσικη σε ολα τα ειδη δεν τον αγγιζει καθολου γιατι ειναι μεινστριμ)
Υποβόσκει μία λαθος λογικη που λεει οτι παω κοντρα στο ρευμα ουτως η αλλως και δεν ψαχνω τι απο το ρευμα μου κανει και τι οχι...απο ελαχιστα μεχρι πολλα.
Το θεμα ειναι να φτιαξεις τη δικια σου πραγματικοτητα συμμφωνα με τα πραγματικα πραγματα που σου αρεσουν χωρις παρωπιδες και να προσδιοριζεσαι με βαση αληθινα στοιχεια..ολα τα αλλα ειναι εσωτερικη καταπίεση.
Οσο για το φυσιολογικο ειμαι 100 τοις εκατο μαζι σου οτι δεν υπαρχει (αυτο που σου εγραψα παραπανω οτι ο καθενας εχει το δικο του φυσιολογικο, εννοω οτι μπορεις να συναντησεις τα παντα σ αυτη τη ζωη απο μικροαστους συμβιβασμενους ρουτινας μεχρι ψυχασθενεις... )
και δεν χρειαζεται να προσαρμοζεσαι..Το αληθινο ποτε δεν σε αφηνει μονο εκτος κι αν εισαι δολοφονος))))

@spyros ποτε δεν μενεις μονος σου απλα εχεις τα ματια σου ανοιχτα για συνοδοιπορους

2/2/07 17:19  
Anonymous Anonymous said...

λες η ευγενεια να ειναι το μεγαλυτερο "φυσιολογικο" που μας εχουν επιβαλλει?

4/2/07 19:56  
Anonymous Anonymous said...

ΕΕΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΙΣΙΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΑΡΑ ΧΑΧΑ
ΤΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ

:?

5/2/07 09:19  
Blogger it is said...

Chef μου συμφωνώ 100% Δεν το γράφω από αντίδραση αλλά από δράση. Προφανώς και αν κάτι μου αρέσει και μου κολλάει θα το πάρω, έστω κι αν είναι δημοφιλές στη μάζα....

Vertheros θες να μου πεις πως θες να γίνεις αγενής και να με βρίζεις? :p όχι γιατί τα γουστάρω αυτά χαχαχαχα Η ευγένεια είναι όρος σχετικός. Δηλαδή αλλιώς είναι το ευγενικό μεταξύ δυο φίλων, αλλιώς μεταξύ υπαλλήλου αφεντικού κλπ... Κάποιες φορές δε, το να είσαι ευγενικός είναι η λάθος προσέγγιση...

Λοθ όντως... κόλλημά μου είναι :(
Μερικές φορές το ξεπερνάω, τις περισσότερες δυστυχώς (ή ευτυχώς :p) όχι....

5/2/07 10:36  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker