Thursday, February 08, 2007

Δασολογικό...

Μη μιλάς, τώρα μιλάν τα μάτια, είπε ο τυφλοπόντικας στη νυχτερίδα...
Έξω στο δάσος η ομίχλη είχε αρχίσει να σχηματίζεται. Τα φυτά ξεκινούσαν ν'ανασάνουν μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς για την πρόσληψη της τροφής τους. Τα ζώα της μέρας έπεφταν για ύπνο, για να ξυπνήσουν τα ζώα της νύχτας.
Την ίδια στιγμή στην πόλη, τα αντίστοιχα ζώα της μέρας, έπαιρναν την ανάσα τους, ενώ τα ζώα της νύχτας σιγά σιγά ξύπναγαν για να πιάσουν δουλειά.
Η Μαίρη μπήκε στο μπάνιο με το στόμα της να στραβώνει από τα χασμουρητά κι άρχισε να μουλιάζει στη μπανιέρα της και να ξυρίζει τα πόδια της. Έπαιζε ένα κομμάτι από Τρύπες στη διαπασών... Γριά πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της, ψυχομαμά σκοτώνει τ'αγόρια της... Μα τι διάολο έχει καμιά κάμερα στο μπάνιο μου ο πούστης ο παραγωγός? σκέφτηκε η Μαίρη και χαζογέλασε μόνη της.
Ο Νίκος ο νταβάς (κοινώς γνωστός και ως Νταβονικόλας) ξύπνησε κι αυτός. Πήγε προς την τουαλέτα, κι άρχισε να κατουράει πιτσιλώντας παντού, μιας και ήταν και πρωί ακόμη και το σημάδι δεν ήταν εύκολο, άσε που το πετσάκι του καβλιού του είχε κολλήσει από τα ζουμιά του προηγούμενου βραδιού που δοκίμαζε το νέο κρέας.
Ο Κούλης Κουκλεντές, ένα νέο φυντάνι που ξεφύτρωσε από ένα κάποιο reality, ξεκίνησε για το σκυλομάγαζο που τραγουδούσε. Σε κάθε φανάρι όλο και κάποιος τον γνώριζε και γελούσαν και τα μουστάκια του πρώτον γιατί ήταν της μοδός να είναι ελαφρώς αξύριστος και δεύτερον γιατί πολύ τη γούσταρε την αναγνωρισιμότητα. Από τότε που τέλειωσε το reality είχε πηδήξει τόσα γκομενάκια όσα δεν είχε πηδήξει όλη του τη ζωή. Μπορεί να ήταν 15χρονα, αλλά δε γαμείς.... τρύπα να'ναι κι ότι να'ναι...
Πίσω στο δάσος μια αναταραχή είχε ξεκινήσει. Εκείνη τη νύχτα κάτι ξύπνησε τα ζώα της μέρας. Με μάτια που γυαλίζαν από την αϋπνία και αφρούς στο στόμα από τα νεύρα τους ξεχύθηκαν από τις φωλιές τους και μαζεύτηκαν κοντά στη λίμνη του δάσους. Την αρχή την έκανε το λιοντάρι. Πήδηξε πάνω σε ένα τσακάλι και αφού του έσπασε το σβέρκο και το άφησε παράλυτο, πήδηξε τη θηλυκιά του μπροστά στα μάτια του και ύστερα έσφαξε όλη την τσακαλοοικογένεια... Ειδικά το αίμα των μικρών είχε πολύ όμορφη μυρωδιά.
Ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα ζώα της μέρας και στο τέλος της βραδιάς, το μόνο ζώο της νύχτας που δεν πείραξε κανείς, ήταν η κουκουβάγια.
Γιατί άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της πεταλούδας...
Σας είπα πως γαμιέται ο Δίας? Όχι ε? Ε, γαμιεται ο Δίας... Γαμώ τα βυζιά του Βούδα, γαμώ την παναγία μου μέσα και γαμώ, γαμώ, γαμώ, ό,τι υπάρχει και στέκεται... Τα γαμάω όλα και γαμιούνται όλα... Ναι έχω περίοδο, θες κάτι? Σου μιλάω? Σε κοιτάω? Άντε και γαμήδια...

21 Comments:

Blogger lee said...

Αντε γαμήσου back to your face!
(Τι παιχτηκε αλήθεια?)

8/2/07 12:49  
Blogger Crazy Chef said...

να σου πω κανεις ισιζύγιο με το προηγούμενο ποστ?

καλημερα )

8/2/07 12:54  
Blogger it is said...

Lee σου μιλάω? αχαχαχαχα θα σου πω άλλη δόση :p

chef όχι ρε συ... σήμερα είναι μια καινούρια μέρα... και κάτι έγινε που με στράβωσε... και κυρίως... με ξενέρωσε, εντελώς όμως :S

8/2/07 12:58  
Blogger chaplin said...

Του πέταξες τα μάτια έξω κυριολεκτικά. Master τι έχεις?

8/2/07 13:02  
Blogger it is said...

Δε θέλώ να πω εδώ τι έχω... θα το ξεπεράσω όμως...
Ότι του πέταξα τα μάτια έξω του τα πέταξα... σου άρεσε όμως ή μαλακία ποστ? :p

8/2/07 13:03  
Blogger chaplin said...

Ωραίο είναι όμως
1. με ανησυχεί η ψυχική σου υγεία
2. άλλαξα γνώμη. Μπορώ από σκυλάκι να γίνω κουκουβάγια?Μπορώ?
ΥΓ: πόσταρα ένα ακόμη για να σε αποζημιώσω για το στήσιμο χθες. Πες μου πως δε σε πείραξε (αν είναι αλήθεια)

8/2/07 13:12  
Blogger Φασιστοειδές Κουμούνι said...

Αγάμητε bachelora από πρώην Polytechnic,

Μη το χοντραίνεις. Ξέρεις τι εννοώ. Κατίνα.

Θέλεις και να με δείρεις....χαχαχαχα....μαζέψου ρε τσουτσέκι, είτε χοντροκώλης είτε στέκας με μούσια θα είσαι...

8/2/07 13:23  
Blogger chaplin said...

Η πρώτη φράση είναι όλα τά λεφτά και το σεληνιασμένο λιοντάρι!

8/2/07 13:25  
Blogger it is said...

kiks καλά είμαι ρε συ :) όχι δε με πείραξε... τι να με πειράξει αλήθεια? :p

ΦΚ... παλικάρι μου, δεν κινείται όλος ο κόσμος γύρω σου... Δεν έχεις να κάνεις με το ποστ. Σιγά μη νευριάσω με σένα... λολ δηλαδή...
Τώρα για το αν μπορώ να σε δείρω ή όχι... πιστεύω πως σε έχω. Επίσης θα ήθεά να μπω βαθεία μέσα στη γυναίκα σου κι ας είναι πατσαβούρα και στα καπάκια με υγρή ψωλή να γαμήσω λιγάκι και το παιδί σου (θα προτιμούσα να είναι αγοράκι, αλλά και κοριτσάκι να είναι δε χαλιέμαι... :) )
Έχω νεύρα με άσχετα από σένα ζητήματα αλλά δε με χαλάει καθόλου να τα ακούσεις εσύ...
Btw αν το UMIST το θεωρείς πρώην polytechnic μάλλον δεν έχεις ιδέα από αγγλικά πανεπιστήμια... (όταν θα πετύχεις στόχο με τις ηληθιότητες που πετάς και δεν ισχύουν θα ανοίξω την πιο ακριβή σαμπάνια στον κόσμο! Είσαι τόσο μαλάκας και άχρηστος στο να καταλαβαίνεις ανθρώπους που περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει το Joker κάποιος που δεν παίζει, παρά να πετύχεις στόχο στις μλκίες που μου προσάπτεις... παρόλα αυτά συνέχισε να προσπαθείς... έχεις πλάκα!)
Το μόνο που χοντραίνει είναι το καβλί μου όσο σκέφτομαι το παιδί σου...
Τράβα παίχτονα τώρα σε καμιά γωνιά και να είσαι σίγουρος πως σε μια μελλοντική δίκαιη κοινωνία θα μπορούσα να σου κάνω μήνυση που τόλμησες να αναπαραχθείς, μαλάκα απόβρασμα της κοινωνίας, τροχοπέδη της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους...
Είπες κάτι? Γιατί άκουσα μια κλανιά...

8/2/07 13:32  
Blogger chaplin said...

[...άκουσα μια κλανιά...]
Δεν ήμουν εγώ!δεν ήμουν εγώ!
Διακρίνω αυτοβιογραφικά στοιχεία: Εσύ παίζεις το λιοντάρι και ο ΦΚ το τσακάλι-σκηνή πρώτη-λήψη τέταρτη-κααιιι πάμε!

8/2/07 13:42  
Blogger it is said...

heh.. den tin palepsa... exo neura petagetai kai i pordi na pei tin paparia tis... Den exei na kanei to liontari kai to tsakali me ton malaka... exo neura gia entelos asxeta pragmata alla mou ti dinei pou skaei kai nomizei pos ta panta peristrefontai guro tou o mlkas o komplexikos... tespa sorry pou ta vlepete auta alla einai ki auta dustuxos i eutuxos meros tou xaraktira mou... what can i do? oeo?

8/2/07 13:49  
Blogger chaplin said...

Δικό σου το blog, εσύ όπως ψυχοθεραπεύεσαι. Αν σε δω να χορεύεις και τον ποντιακό χορό με τα μαχαίρια θα μου πέσουνε τα πούπουλα!χιχι
Ήρθε η ώρα για εργασία. ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

8/2/07 14:01  
Blogger it is said...

lol.... μου βάζεις ιδέες :p

8/2/07 14:02  
Blogger Zissis said...

Τέρμα: θέλω την εξής super power- όποτε κάποιος με στραβώνει, να παραχωρώ το μυαλό μου στον it is για τα απαραίτητα μπινελίκια κ μετά να ξαναγίνομαι εγώ.
Μιλάμε για έτη μπροστά στο μπινελίκωμα.

Y.Γ. (Το γαμίδια με Ι δεν γράφεται; Γιατί το χρησιμοποιώ κ εγώ...)

8/2/07 18:11  
Blogger it is said...

lol thx re :p
Nomizo me ita apo to gamao gamo... mporei na kano kai lathos :p
dld ama itan gamizo tha ithele giota... :p

8/2/07 18:42  
Blogger ο μικρός πρίγκιπας said...

δεν τα πέρασες ωραία στο δάσος να υποθέσω?? αλλα σσσσσσσσσ.....τωρα μιλάνε τα μάτια..(γαμάτο το ντουέτο!!!)

8/2/07 19:23  
Blogger it is said...

hehe μια χαρούλα ήταν στο δάσος :) Το πρώτο ζωάκι ήταν εύκολο... το δεύτερο το σκέφτηκα για μερικά δευτερόλεπτα χεχεχε χαίρομαι που σου άρεσε :)

8/2/07 21:01  
Blogger Loth said...

ΤΙ ΕΛΕΓΑ..ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ Ε?

ΚΑΙ ΕΓΩ...ΧΑΧΑΧΑΑΑ

9/2/07 09:39  
Blogger it is said...

Heh ναι τσαντίζομαι συχνά indeed :)

9/2/07 09:58  
Blogger Georgia said...

Πω πω νεύρααα..... ;) (ελπίζω να μην ακούσω κανά καντήλι!!)

11/2/07 23:50  
Blogger it is said...

Όχι ρε συ, άμα δε μου κάνεις τίποτα δεν ακούς καντήλια :p Για μπες στο ρόμπα department να συμπληρώσεις σχολιάκι :p Έλα έλα μη ντρέπεσαι :p

12/2/07 10:00  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker