Friday, February 09, 2007

Γλυκές Στιγμούλες....

Είναι μερικές στιγμές γλυκές, όμορφες και τρυφερές... Προφανώς δε θα μιλήσουμε γι'αυτές... Είναι κάτι στιγμές που θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί. Που μια φωνή από το πουθενά σου λέει στο αυτάκι: "Κοίτα ψηλά! Περνάει μια γραμμή με ρόμπες.... Διάλεξε μία στο νουμεράκι σου και βάλτη!" Αυτές τις γλυκές σας στιγμές θέλω να μοιραστείτε μαζί μου και για να μη λέτε πως ζητάω πολλά, θα κάνω εγώ την αρχή... Enjoy, αλλά όποιο παλιομουνί τολμήσει να γελάσει και με κοροϊδέψει να είναι έτοιμο να δεχτεί τις συνέπειες!
Όλα ξεκίνησαν στην τριήμερη που είχαμε πάει στην Κατερίνη... Ήταν η δεύτερη μέρα της τριήμερης και όλα κυλούσαν κανονικά. Τότε ήμουν ερωτευμένος όσο δεν πάει με μια όμορφη και κυρίως έξυπνη κοπέλα και ήμασταν μες την κάβλα... Εκείνο το βράδυ, όπως κάθε βράδυ που είχαμε την ευκαιρία... ήμουν στο δωμάτιό της και χαιρόμασταν τον έρωτά μας... Επειδή ήταν σε τρίκλινο με δυο φίλες της, είχαμε χωθεί στην τουαλέτα (από τα πιο ρομαντικά δωμάτια στον κόσμο or fucking what?) και τσιλημπουρδίζαμε ανέμελα...
Ανέμελα? Όχι για μένα... ο εχθρός κάθε άντρα με είχε χτυπήσει ύπουλα εκεί λίγο πιο κάτω από το στομάχι και συγκεκριμένα στο έντερο... Ήθελα να κλάσω απεγνωσμένα! Ναι λοιπόν το παραδέχομαι! Ήθελα να κλάσω σαν τον Βούδα! Παρόλα αυτά επειδή είμαι σωστός άντρας και έχω κάνει και κομάντο σε τέτοια ζητήματα ουκ ολίγες φορές... (καταραμένο junk food!) με χειρισμούς που θα ζήλευε φακίρης, έλεγχα το σουφρί μου και τους κοιλιακούς σπασμούς, ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο!
Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Λάπωνες όμως.... πεπρωμένο φυγείν αδύνατο! Έτσι λοιπόν, ο Σατανάς, έβαλε την προβοκατόρικη ιδέα στην κοπέλα μου να αρχίσει να με γαργαλάει... Γενικώς είμαι πολύ γαργαλιάρης άνθρωπος και γελάω πριν καν με ακουμπήσεις στα πλευρά και συνήθως το γουστάρω κι όλας, όμως όπως καταλαβαίνετε με είχε λούσει κρύος ιδρώτας εκείνη την ώρα... Απέφυγα τα χέρια της πολλές φορές, όμως οι επιθέσεις έρχονταν σαν τα κύματα και ακόμη κι ένας βράχος διαβρώνεται σιγά σιγά!
Έτσι, σε μια πολύ ύπουλη επίθεση και πάντα με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του σατανά, η άμυνά μου ξεπεράστηκε, και τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλάκια της καλής μου βρήκαν στόχο στα πλευρά μου!
Ακολούθησε διαστολή κωλοτρυπίδας και μια ηχηρή βροντή που ποτέ δεν πίστευα πως μπορούσε να βγει από μέσα μου! Μετά από μερικά κλάσ-ματα του δευτερολέπτου ξεκίνησε... Ο καθρέφτης που είχα πλάτη θόλωσε, τα μάτια μας άρχισαν να τσούζουν, ένα χελιδόνι άφησε την τελευταία του πνοή στο περβάζι, η εικόνα της παναγιάς στο διάδρομο δάκρυσε... Το σώβρακο μου είχε γίνει κρόσσια... Παρόλα αυτά με περισσή ψυχραιμία και οι δύο υποκριθήκαμε πως δεν είχε συμβεί τίποτα και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε κανονικά με τις ζωές μας, μιας και το χελιδόνι που μας έβλεπε από εκεί ψηλά, αυτό θα ήθελε...
Μετά από καμιά ώρα που πέρασε μέσα στην αμηχανία, κοιταχτήκαμε.... βαθειά στα μάτια... και κλάσαμε στο γέλιο... Από τότε και μετά, απελευθερώθηκα και την είχα τρελάνει στις κλάνες... Σήμερα μπορεί να τη συναντήσετε σε κάποιο λεωφορείο να ζητιανεύει μερικά σεντς, χωρίς μαλλιά, μισότυφλη και με εντελώς κατεστραμμένη την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης...
Αυτή ήταν η δική μου πικρή ιστορία... Περιμένω τις δικές σας! Μη με αφήσετε ξεκρέμαστο διάολε! (credits για το διάολε στη κική aka chaplin... δείτε link get your kicks.... διάολε!)


Edit..

ΥΓ Αφιερωμένο στην Κική, που μου θύμισε την ιστορία, που έχουμε ρίξει τόσο γέλιο και που μου έδωσε τη δύναμη να διηγηθώ τα παθήματά μου! :p Thanks Kiks!

34 Comments:

Blogger lee said...

Εσύ εκλασες κανονικά,
εγώ εκλασα στα γελια πάντως!
Η περιγραφή after klanias ηταν όλα τα λεφτά!
Παντως κι εμας μας εχει τυχει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (οχι να κλάνουμε), εκει που εχουμε ξεκινησει ωραία και καβλιάρικα, να γινεται κατι και να πεθαίνουμε στο γελιο. Ειδικά αν δεν μας "βγει"η σταση, γινονται διαφορα ευτράπελα.
Αντε να συνελθεις μετά και να συνεχίσεις.... (Παντως ειναι πολύ περιεργο να ειναι ο αλλος μεσα σου και εσυ να κακαριζεις).

9/2/07 10:57  
Blogger nahames nakanamoko said...

ακριβώς η ίδια περίπτωση με it is,με την πιο απίστευτη γυναίκα της μέχρι τώρα το παρόν ζωής μου,πάνω στην κορύφωση του σεξουαλικού δράματος,με τόση ένταση και ανδρεία...
ριπή γερμανικού πολυβόλου...

κι ήταν τότε που με ερωτεύτηκε για πάντα!

9/2/07 11:14  
Blogger it is said...

Lee το πάθαινα κι εγώ συχνά... με τους σπασμούς του γέλιου πάντος παίζει ένα καλό effect.... με πιάνς τι σου λέω? :p

m13 είσαι θεά... αχαχαχαχαχα


nahames... όχι που δε θα σε ερωτευόταν! αχαχαχαχα

9/2/07 11:30  
Blogger lee said...

Φυσικά...! ;)

9/2/07 11:40  
Blogger it is said...

ehehehehe ;)

9/2/07 11:47  
Blogger Loth said...

ΛΟΙΠΟΝ..ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΕΤΑ...

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ..ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ..ΟΕΟ

ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦ,ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ...
ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ...

(ΣΕ ΕΜΕΝΑ)

''ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕ?΄''

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΑΧ ΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ...

ΥΓ.ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ 52 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΩΛΟ ΑΧΛΑΔΙ..ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΑΠΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΡΟΦΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΟΜΠΑ

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

9/2/07 11:53  
Blogger it is said...

Ahahaha apo do kai pera tha se leo aliki! tin patises hahahaha epos epos i istoria :D

9/2/07 11:56  
Blogger Loth said...

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΑΓΗΣΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΛΑΝΙΑΡΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

9/2/07 12:09  
Blogger Loth said...

*ΑΦΗΣΑ*

9/2/07 12:10  
Blogger it is said...

Xaxaxaxa γιατί θα σου πήγαινε η καρδιά να με κλάσεις? Ειδικά ξέροντας τα αντίποινα που θα σε περιμέναν! :p

9/2/07 12:21  
Blogger Loth said...

ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ..ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ...

(ΣΕ ΚΛΑΝΩ)

ΣΚΑΤΟΥΛΆ

9/2/07 12:23  
Blogger it is said...

Xexexe νομίζεις πως δεν κοιτάω τα σχόλια στης Lee? Σου την έχω στημένη... :p

9/2/07 12:35  
Blogger chaplin said...

Μύρισα και μπήκα!
Η δικιά μου προσωπική ιστορία συνδυάζει γέλιο και κλανιά μέχρι δακρύων! Πήγαινα γυμνάσιο και κανονίσαμε με δυο φίλες να κοιμηθούμε στο σπίτι της μιας -δεν μιλάμε μ' αυτήν τώρα πια. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Τον κλανοσκόπελο τον ξεπερασαμε ομαλότατα.
Λοιπόν, γελούσαμε τρελά με αυτή την ψυχή ενώ η άλλη κολλητή κοιμόταν σαν βόιδι. Μέχρι που η μαλακία πήγε σύννεφο κι εγώ δεν κρατήθηκα...άφησα τα δικά μου!!!!Το φαινόμενο συνοδεύτηκε από βροντερή βροντή που τράνταξε το τετράγωνο (η παρήχηση του ρ έγινε επίτηδες).
Αποτέλεσμα: Εμείς ξεραθήκαμε στο γέλιο και χώσαμε τα κεφάλια στα σκεπάσματα για να σωθούμε. Το ανυποψίαστο θύμα, ξύπνησε απότομα σε άλλη διάσταση!!!

9/2/07 12:42  
Blogger Loth said...

:P

9/2/07 13:02  
Blogger it is said...

Ahahaha :p κάτι ξέχασα... πάω να κάνω edit asap!

9/2/07 13:08  
Blogger chaplin said...

Κι εγώ έκλαψα από τα γέλια!
Thanks,διάολε!

9/2/07 13:37  
Blogger chaplin said...

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρεις!!!
Κλανιές τρελεεεές, ρεψίματαααα και οι μασχάλες να βρωμάααν!!!!Και οι μασχάλες να βρωμάαααααν!!!
Διέλυσα το μύθο της γλυκούλας μπέμπας, ε??
Χαχαχαχα

9/2/07 13:46  
Blogger it is said...

Lol ontos :p

9/2/07 13:51  
Blogger Αστάρτη said...

Για δες...κλάνει ο κόσμος!
Φοβερή διαπίστωση μετά απο μια άηχη ζωή!

Εχω ιστορία..φυσικα!
Ειμαστε με την πιο χύμα φίλη όλων των εποχών σε net cafe.Χαμός απο κόσμο και (γαμώ την τύχη μου) δεν είχε μουσική!Εκεί λοιπόν που έχουμε χαθεί στις οθόνες μας ακούω απο δίπλα μου τον ήχο του κεραυνού εν αιθρία!
Γυρίζω και την κοιτάζω με απορία.
Νιώθω τα μάτια του δίπλα,παραδίπλα,παραπαραδίπλα πάνω μου και περιμένω κάτι να πει.
Γυρίζει ατάραχη..με κοιτάζει και μου λέει..
"Αμάν ρε παιδάκι μου!Ποτε θα μάθεις να φέρεσαι οταν είμαστε έξω!Είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να μυρίζει το βρωμερό κουνουπίδι που έφαγες?ΤΣ!"
Και γυρίζει μπροστά της..
Κι ακούω γέλια γύρω μου
Κι έχω μείνει μ α λ ά κ α ς..
Ειναι ΘΕΑ η κοπέλα!


Συγνώμη..εκείνη τη μπλέ ρομπίτσα..ναι ναι..αυτή..δική μου..ευχαριστώ!

9/2/07 15:18  
Blogger it is said...

Ahahahaha epiko story! Gamo ta paidia i fili sou xigithike skoulikiarika! ahahaha
Einai san auto pou leme (fonaxta panta...) Loipon ama xanaklaseis tha se kano rezili!

9/2/07 15:39  
Anonymous Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχα! να 'σαι καλά βρε ιτ ιζ και σία, εντελώς ακομπλεξάριστοι!!! έχω περάσει κι εγώ πολλές εξευτελιστικές στιγμές στη ζωή μου, κυρίως με ξαπλώματα φαρδιά-πλατιά΄σε σκάλες και ισιώματα, και άλλες λιγότερο λάιτ εκδοχές ρεζιλιού, αλλά ρε γαμώτο εγώ τις βρήκα σκέτα τραγικές και καθόλου αστείες! Η τελευταία φορά που θυμάμαι να θέλω ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί, είναι στο τέλος ραντεβού με τρελό έρωτα της ζωής μου, πάνω στη φάση που ουρλιάζεις από μέσα σου "φίλα με!! φίλα με τώρα!!" που πνίγομαι άσχημα, και αρχίζω να βήχω σαν τρελλή, και για κερασάκι στην τούρτα μου βγαίνει κι ένα ρέψιμο σαν να 'χω πιει ένα δίλιτρο κόκακόλα μονορούφι!!
υγ. όχι, ο τύπος δεν με φίλησε μετα απ' αυτό :ΡΡ

9/2/07 16:11  
Blogger lee said...

Ρε e-tease, οι δολιες οι φιλες της απεξω, τι απέγιναν?
Την γλύτωσαν την "Χιροσίμα"? :D

9/2/07 16:13  
Blogger it is said...

ahahahaha οκ ακου τι έχει πάθει η ίδια κοπέλα που μιλάω στο ποστ... έχουμε πάει για μπανάκι στη ραφίνα... Μετά το μπάνιο και ένα καλό sex στη θάλασσα υπό βροχή (την κάνανε όλοι και μείναμε εντελώς μόνοι σε έναν καβατζωμένο κολπίσκο...) πάμε και τρώμε σουβλάκια, full κομπλέ όλα, τζατζικια κρεμύδια και τα συναφή... Περνάει η ώρα και γυρνάμε πίσω και την πάω μέχρι το σπίτι της να την αφήσω... οπότε δίνουμε το goodbye kiss. Ενώ φιλιόμαστε λοιπόν, τη νοιώθω να προσπαθεί να τραβηχτεί... εγώ όμως όντας πολύ παθιάρης άντρας δεν την αφήνω και την κρατάω κολλημένη πάνω μου...
Όπως αποδείχτηκε ο λόγος που προσπαθούσε να τραβηχτεί ήταν γιατί ήθελε να ρευτεί, πράγμα που έκανε κι όλας μέσα στο στόμα μου (in your face και τέτοια...). Μπορώ να πω πως την άκουσα πολύ καλά από τη τζατζικίλα... Δάκρυα (όχι συγκίνησης...) έτρεχαν από τα μάτια μου και τέτοια... Αααααααχχχχ if that's not love, what is? hehehe

9/2/07 16:17  
Blogger it is said...

Τη γλίτωσαν με ελαυρά εγκαύματα :p

9/2/07 16:19  
Blogger Αστάρτη said...

"if that's not love, what is?"
χαχαχα..πες τα ρε ιτ ιζ,πες τα!
Που λέω στον κολλητό μου,παω να κατουρίσω και μου απαντάει.."μα,πότε θα γίνεις θηληκο εσυ?"
Ενα ρέψιμο μες τα μούτρα θέλει να ευωδιάσει το σκορδάκι να δουμε μετά αν θα τον ενοχλεί που οταν κατουριέμαι δεν λέω "αποχωρώ διοτι οι φυσικές μου ανάγκες με καλούν"!

9/2/07 18:07  
Blogger Crazy Chef said...

λοιπον σκηνικο για το οποίο δεν εφταιγα εγω αλλα οταν περασανε οι ρόμπες πηραμε και οι 2 απο μια
Στην 1η μου πρακτικη στην κυπρο ειμασταν μαζι με εναν αλλο μαθητη πισω απο το μπουφε με το ξενοδοχειο γεματο φιλανδους και βοηθούσαμε τον κόσμο να σερβιριστει..
Σκάει τρελλο διμετροξανθο παιδι και αρχιζει να σερβιρεται οποτε ο αλλος (κλασσικο φαινομενο με ξενους) αρχιζει..
Μωρο μου τι βυζάρες ειναι αυτες - would you like lambchops
τι κωλαρακι θεικο ειναι αυτο - some grilled pork
να σε βαλω κατω και να σε σκιζω 3 μερες - tagliatelles carbonara
η γκομενα με το χαμόγελο, και σκαει τυπος απο πισω "αγαπη μου πατατουλες πηρες"?

εγω πηρα μια εξτρα λαρτζ λογω μεγεθους πουα με ελεφαντακια και χωρις κουμπια για να μενει ξεκουμπωτη....

9/2/07 20:51  
Blogger Spyros said...

Hahahahahaha! fovero post kai super comments

Rompa + 'erwtas' pane panta mazi..

H epoxh: B' lukeioy, ta agorakia anakalyptoun to sex kai kanoun malakioules, ki etsi o ksepetagmenos kollhtos, o sovaros alla empeiros kollhtos KAI EGW, meta apo cinema 'Stargate' (classic geeks) prin pane spitaki me to A10, kai mias kai pernaei apo Liossiwn vre aderfe, apofasizoun na spasoun plaka me mia..tsarka :b

Oi episkepseis htan anagnwristikes (giati eimastan paidia me hthos) kai viastikotates (giati eimastan kai kotes), kai kathe fora feygame idrwmenoi kai me ponhra gelakia. Sthn teleytaia kai moiraia omws, mpainoume mesa, me tous 2 kollhtous, pou einai k psiloi panathema tous, na pane mprosta, ki egw apo pisw..
(krisimi leptomereia: egw tote -opws k twra allwste,atss- mikrodeixnw *arketa*..)
opote mas leei ta sxetika h mantam tou magaziou, kai meta shkwnetai, ypswnei to kefali, stis mytes, koitazei pisw apo ta paidia, me vlepei kai leei: Kale ayto einai mikro, pou to ferate...

Egw tha parw kamia mov ama exeteee

9/2/07 22:32  
Blogger it is said...

astarti to pao na katouriso ntaxei den einai kai toso ntekavle... to repsimo sta moutra kai oi klanies an den paizei arketi oikeiotita prota.. den einai kai oti pio erotiko :p
exo mia fili pou reuetai kai klanei kata voulisi.. e tin krazo :p me mena den trexei alla to kanei me opoiondipote akomi ki an ton exei gnorisei molis prin 10 lepta :p
tespa... mpika kai sto blog sou kai polu goustaro ton tropo pou grafeis... fainesai gamo ta paidia :)


Chef tin exo patisei etsi se duo periptoseis... a prin to po na sou po pos mou eleipses! hehe se eida kai se foto se edose i dimitra stegna :p tespa ti elega? a nai... ti mia fora imoun cinema me filous stin agglia kai enas eklase kai to sxoliaze megalofonos... mprosta eixe kosmo giati perimename gia popcorn kai kanei "kai leei tora i mprosta einai ellinida hahahaha" kai gurnaei i mprosta kai kanei "paidia oxi... kupria eimai!"
I deuteri fasi imoun fournous kai eixe skasei groupaki me gallides kai eixan axuristes masxales... Mia apo autes eixe katsei konta mas kai diavaze ena vivlio sta gallika... opote exo arxisei ego na krazo tin axurisia me polli orexi kai fantasia... kai mou kanei enas filos re mlk thelo na einai ellinida kai na exeis ginei rompa... me sigouria kai ufaki kano "siga! an itan ellinida tha eixa idi akousei gamostauridia..." min ta polulogo meta apo ligo i gkomena mou zitise anaptira... sta ellinika fusika... tis ton edosa kai arxisa na trexo pros ti thalassa parakalontas na mou ftasoun oi dunameis mou os ton peiraia....


spuro thee! B lukeiou pigaines mpourdelotsarkes? hahaha proti gumnasiou eos kai ti mesi tis 2as gumnasiou ego... Ataka pornis: "Kale auto einai 13xrono!" Apantisi tsatsou: "Giati mori? Kavli den exei ki autos?" akolouthoumeni me tin analogi xeironomia opou to ena xeri sximatizei orthi gonia se sxesi me to patoma kai to allo enapotithetai stin esoteriki pleura tou agkona tou protou... (ki an katalavate etsi opos tin periegrapsa ti xeironomia tha gino voudas :p) Den eixa aistanthei rompa ekeini ti stigmi... imoun polu kavlomenos gia na skeftomai tetoia mikra pragmata... :p

10/2/07 00:25  
Anonymous Anonymous said...

egw 8a se afhsw jekremastw dioti enw suni8izw na ginomai rezilh suni8izw kai na to 3exnaw! to pio prosfato pou 8umamai einai sto gumnasthrio, liges meres prin mou er8ei periodos opote kai to na klaseis einai pio epitaktikh anagkh, apofasisan na mas balloyn na kanoume koiliakous! rezilh se toso kosmo!!!!!!!

10/2/07 16:04  
Blogger JoaN said...

χαχαχα γλαφιρό ποστ κ σχόλια!!!

Κατεβαίνω με μια φίλη απ το αυτοκίνητο και ο άλλος προσπαθεί να παρκάρει. Εκεί που λέγαμε τα χαζά μας (εκείνη την ώρα εκείνα τα λόγια), πάω να μιλήσω και χωρίς να το καταλάβω πως έρχεται, αντί να βγουν οι λέξεις που θελα να πω με τη σειρά που ήθελα... να σου ακούγεται ένα δυνατότατο ρέψιμο. Γυρίζει απορημένη η φίλη με κοιτάει, όμως εγώ ήδη είχα λυθεί στα γέλια (κυρίως από την έκπληξή μου)δεν μπόρεσα να θολώσω τα νερά... Μετά πάρκαρε κι ο άλλος και μας βρήκε να γελάμε και πολύ τσαντίστηκε που δεν έμαθε τον λόγο :p

(έχω πάθει κι άλλα όμως τα ξεχνάω γμτ...αυτο ήταν το πιο πρόσφατο)

11/2/07 18:01  
Blogger Zissis said...

Παραλία. Στριμωγμένοι, κόσμος, κατάχαμα, πετσέτες. Μόλις έχουμε βγει από το νερό και κάθομαι βατραχάκι, πάνω στις φτέρνες μου(πολύ κακή στάση). Δίπλα μας μαμά με παιδί. Την αμολάω και ξυπνάω κ τους νεκρούς. Η κοπέλα μου και η παρέα κλάνουν στα γέλια, προσπαθούν να κρατηθούν. Το παιδάκι δίπλα για κάποιο λόγο, τρομάζει από τον ήχο και βάζει τα κλάματα. Η μαμά του μας συνοδεύει στα γέλια. Είμαι κόκκινος ωσάν πατζάρι και γελάω. Η πιό ευτυχισμένη κλανιά της ζωής μου....

13/2/07 01:44  
Blogger it is said...

verth... ο αθλητισμός σκοτώνει... τα'χω πει εγω!

joan ε θα νόμιζε πως γελάτε μαζί του ο άνθρωπος :p

eggod... έχω λιώσει στο γέλιο! πικό στόρυ!

13/2/07 10:13  
Blogger YO!Reeka's said...

χαχαχαχαχαχα
ελιωσααααα

22/4/10 12:18  
Blogger it is said...

Πού είσαι ρε μορφή? :)


Ναι... το ξαναδιάβαζα κι εγώ λόγω Joan και πεθανα στα γέλια... :p τα comments είναι όλα τα λεφτά :)

22/4/10 12:28  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker