Monday, April 02, 2007

Insomnia...

No fucking sleep...
Ύπνος... ποτέ δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις μαζί του παρά μόνο όταν είχα πολλή δουλειά να κάνω... Ξαφνικά τότε με έπιανε μια γαμημένη υπνηλία... Μιλάω για δουλειά-αγγαρεία και όχι κάτι που γουστάρω... Σύνδρομο του φαντάρου έχω ακούσει να το λένε... Τέσπα... Το σκ κοιμήθηκα ελάχιστα. Είμαι γαμοκουρασμένος αλλά είναι η κούραση η γλυκιά που σε αφήνει με ένα ηλίθιο νυσταγμένο χαμόγελο... Δε μασάω. Θέλω να συνεχίσω να μην κοιμάμαι. Θεωρώ πως ο ύπνος είναι πάνω κάτω χάσιμο χρόνου, όταν έχεις να κάνεις πράγματα που γουστάρεις.
Την Κυριακή το βράδυ προσκύναγα από τη νύστα. Έφαγα και αργά και είχα βαρύνει απίστευτα. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι όμως και έχοντας να αντιμετωπίσω έναν άνισο αγώνα με τα βλέφαρά μου, που εκείνη την ώρα ζύγιζαν περί τους 100.000 τόνους, δεν ήθελα να κοιμηθώ. Ήθελα να ρουφώ τις στιγμές συνέχεια. Να μη σταματάω. Να βλέπω, να μυρίζω, να αγγίζω.
Τελικά υπέκυψα. Είναι όμως ωραίο να υποκύπτεις :) Ειδικά αν ακόμη και στον ύπνο σου νοιώθεις αυτά που ένοιωσες λίγο πριν κλείσουν τα μάτια σου και βυθιστείς στα όνειρα.
Όταν αηδιάσετε εντελώς με αυτά που γράφω να μου το πείτε για να σας δώσω την ευχή μου να πάτε να γαμηθείτε, μαλάκες που θα μου κάνετε και κριτική :P
Τέλος πάντων. Είμαι στη δουλειά, άλλαξα καφέ από ζεστό σε κρύο γιατί μπήκε ο Απρίλης και μπαίνω σε ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό mood, σκουντουφλάω, αλλά είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή (ναι το ξέρω είναι αργά :S) να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά... Το βράδυ θα συρθώ μέχρι την όασή μου και θα κρατήσω τον εαυτό μου ξύπνιο, όσα red-bull κι αν χρειαστεί να καταναλώσω!
Α ναι... και θα είμαι σαχλός, γλυκανάλατος, ηλίθιος, καθυστερημένος, χαζοχαρούμενος, αηδιαστικός, εμετικός, ανώμαλος και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς... Γιατί? Γιατί μπορώ και γιατί γουστάρω.
Φιλάκια γλυκουλίνια μου (έλεος! είπε η αρκούδα και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα ακολουθούμενη από ήχους ξεράσματος... Δε σε χάλασε, είπε ο λαγός τρίβοντας τις ρόγες του με σαλιωμένο δάχτυλο...)

11 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oneira gluka! Giati posh aupnia mporeis na ante3eis xwris na gineis gkriniarhs, argostrofos, adunamos kai ka8olou diaskedastikos? Alla to sunais8hma oti o 3upnios h zwh einai pio oneirikh apo oti koimhsmenos einai afata polutimo!

2/4/07 12:44  
Blogger it is said...

Αν αυτά που κάνω μένοντας άυπνος μου είναι τόσο ευχάριστα, μπορώ να το κάνω για πολύυυυυ καιρό :p

2/4/07 13:09  
Blogger an205 said...

Άμα έχω φάει αργά το βράδυ και πολύ ξαπλώνω στον καναπέ για να μην με πάρει ο ύπνος (ναι καλά) και είμαι σαν το ανακόντα που έχει καταπιεί ολόκληρο κατσίκι και προσπαθεί να το χωνέψει....

2/4/07 14:13  
Blogger Αστάρτη said...

It is γλυκούλη και ευαισθητούλη δεν είχα ξαναδεί.
Οχι..ευαισθητούλη είχα υποψίες, αλλά αυτο το σημερινό σιροπιαστό, με εξέπληξε ομολογώ!

Κι ύστερα...

"Όταν αηδιάσετε εντελώς με αυτά που γράφω να μου το πείτε για να σας δώσω την ευχή μου να πάτε να γαμηθείτε, μαλάκες που θα μου κάνετε και κριτική"

χαχαχαχα..γαμάτος!!

2/4/07 14:28  
Blogger Aggelos Spyrou said...

It is φίλε μου...

Ελπίζω όταν γράφεις να είσαι ξύπνιος!!! Ο:Ρ

Γμτ... από την ώρα που διάβασα το ποστ σου όλο χασμουριεμαι... (...αααΑΑΑααα...) Και είναι και μεταδοτικό...

Ο:)

2/4/07 14:58  
Blogger it is said...

an205 hahaha γάμα τα... κι εγώ κάπως έτσι είμαι :p


αστάρτη :p μου χαλάς το προφίλ ρε! :p
φιλάκια.... :)


άγγελε... lol είδα το κόμεντ σου και χασμουρήθηκα! Έλεοςςςςςς

yellow, παίδες :D

2/4/07 15:04  
Blogger Spyros said...

Είμαι στη δουλειά, άλλαξα καφέ από ζεστό σε κρύο γιατί μπήκε ο Απρίλης και μπαίνω σε ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό mood, σκουντουφλάω --> axou to more... :b

symfwnw mazi sou pantos, ki ego genika ton upno ton thewrw xasimo xronou.. gi ayto kai koimamai sxetika liges wres. esy poses koimasai? e?

2/4/07 15:22  
Blogger it is said...

Ρε όξω που θα με πεις και γλυκουλίνο :p
Δεν απάντησες στο τελευταίο μου σχόλιο παλιοκότα! :p

Κοιμάμαι το νωρίτερο κατά τις 1-2 και ξυπνάω κατά τις 7:00-7:30...
Αλλά συνήθως κοιμάμαι κατά τις 3-4...
τι γαμοβδομάδα που θα είναι αυτή... άντε να περάσει arghhhh

2/4/07 15:27  
Anonymous Anonymous said...

" αϋπνία, καλπάζων όνειρο καβάλα στα άλογα του υποσυνειδήτου, αϋπνία, λασπωμένη γόβα στην αγία τράπεζα της λ-αγνείας, θεάρεστη προσβολή στα μούτρα του πάστορα, επιούσιο θέαμα στην αρένα των πεινασμένων ερείφιων"

¨η -και για τα ποιήματα μου αμάρτησα - ήταν νόθα τους παιδιά μου"
μια προπασχαλινή προσφορά με κατάνυξη στα τέσσερα

ps: οι αυπνίες είναι καλό βίσμα για μοναχός-μοναχός/ ήμίκουφος dj στο underworld/ φαροφύλακας με δαλτωνισμό/ strip dancer ή animater με πριαπισμό στο Βaby O'/ διαβητικό security στα ζαχαρωμένα σπιτάκια στο Σύνταγμα/ φοιτητής-πρωταθλητής soduku στην Ξάνθη /μπουζούκι σε Ιαπωνική Ντίσκο με όνομα "τσι-τσα-νι"/μεταγλωττιστής live μεταμεσονύχτιας εκπομπής τύπου Οpra
κλπ . rethink about it!
λάβε λάβας love(r)ασπασμόν

2/4/07 16:38  
Blogger Loth said...

XMMMM...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΑ POST ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ(ΜΜΜ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ)

ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ Η' ΑΛΛΙΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ!

ΥΓ..ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
ΥΓ ΞΑΝΑ..ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ..
ΥΓ ΤΟΥ ΥΓ..ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!

3/4/07 08:30  
Blogger it is said...

call me girl αυτά τα σχόλια κάνεις και γουστάρω απίστευτα :) hello girl!


λοθ... σου αρέσανε? :)))))
Ευχαριστώ ρε συ :) Δεν το παίρνω πάνω μου... δε χωράει να πάρω κι άλλα αχαχαχαχα
Για το τελευταίο ΥΓ περιμένω τους προϊστάμενους να έρθουν στη γαμοεταιρία για να μου εγκρίνουν την άδεια... Πιστεύω να μου τη δώσουν οπότε καλά κάνεις και περιμένεις :)
Άντε να τα πούμε λιγάκι καλύτερα αυτή τη φορά ρεεεεεεεε!
Καλημέρες φιλάκια και γερά εκεί στο γαμοχώρι! Σματς!

3/4/07 10:01  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker