Tuesday, April 03, 2007

Reality vs χούλιγκανς...

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ακολουθεί κείμενο με ακραίες ιδέες... Σε περίπτωση που θίγεσαι εύκολα σάλτα γαμήσου και σε άλλη παραλία. Το παρακάτω κείμενο μπορεί να είναι ακραίο, παραμένει όμως χιουμοριστικό (κατά κύριο λόγο, αλλά όχι εξολοκλήρου) και δεν έχω καμία όρεξη να μου ζαλίσεις τα παπάρια με ηθικολογίες ή τη δήθεν ευθιξία σου. Σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν όρεξη να διαβάσουν μερικές κάφρικες παπαριές με ανοιχτό μυαλό.... enjoy...

Η ζωή προχωράει από μόνη της ό,τι και να γίνει. Ακόμη και ο αρμαγεδόν να συμβεί, η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα και θα τον βρει το δρόμο της. Μπορεί να μην υπάρχουμε τότε για να το διαπιστώσουμε, όμως τον κόβω φέτες πως θα συνεχιστεί η ζωή με κάποια μορφή που ίσως να είναι εντελώς διαφορετική, αλλά θα συμβεί. Γιατί? Γιατί ο μηχανισμός της ζωής, ο νόμος της φύσης, η εξέλιξη, είναι ο πιο τέλειος μηχανισμός. Διαφορετικότητα, προσαρμογή σε νέες συνθήκες και κυρίως, θάνατος του αδύναμου.
Αυτό το τελευταίο είναι το πιο γαμάτο. Οι αδύναμοι πεθαίνουν, οι δυνατοί ζουν και έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αδύναμο ζώο έχει να κάνει κυρίως με τη φυσική του κατάσταση. Με τους μηχανισμούς άμυνάς του κλπ. Ο άνθρωπος έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα που λέγεται γαμημένη λογική! Σκέψη! Μυαλό γαμώ την πανακόλα σου γαμώ! Το άκουσες ή να στο ουρλιάξω πιο δυνατά μέσα στο γαμημένο σου κουφό αυτί?
Κλαίνε όλοι με δήθεν δάκρυα για κάποιον που σκοτώθηκε σε επεσόδια για αγώνα βόλεϊ γυναικών... Άσχετα από το γελοίο γεγονός πως σε λίγο θα σκοτώνονται για αγώνα σκάκι, ή για αγώνα "ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά", δε μπορώ να καταλάβω προς τι τα δάκρυα?
Οκ, είμαι κυνικός. Οκ, είμαι σκατίκαφρος, απάνθρωπος, μαλάκας, ανάλγητος και ότι άλλο θες... Παρόλα αυτά δε μπορώ να στεναχωρηθώ για κάποιον που πέθανε πηγαίνοντας εν γνώση του να πλακωθεί με άλλους κάφρους... Ένα ζώο λιγότερο θα σου πω. Ένας μαλάκας λιγότερος να καταναλώνει τα αποθέματα του πλανήτη. Μένεις έκπληκτος με την καφρίλα μου? Ρε δεν πας να γαμηθείς υποκριτή μαλάκα, που με το χέρι μπροστά από το στόμα το παίζεις τάχα αηδιασμένος και θιγμένος από την καφρίλα? Τράβα ψόφα κι εσύ σε μια γωνιά.
Να το πάω και λιγάκι παραπέρα? Κατά την ταπεινή μου άποψη, έχω βρει τη λύση για το πρόβλημα του χουλιγκανισμού. Ναι μαλάκα μου, οριστική λύση. Γαμάτη λύση με μόνο πλεονεκτήματα και ούτε μισό μειονέκτημα. Ανέξοδη και όχι μόνο αυτό! Κερδοφόρα! Ναι! Καλά άκουσες.... κερδοφόρα παπαράκο μου.
Μαζεύεις όλους αυτούς τους οργανωμένους μάγκες των ηρωικών συλλόγων. Γαύροι, βάζελοι, χανούμια, μπαοκτζήδες, αρειανοί και όσοι άλλοι είναι μάγκες και "βαράνε". Τους δίνεις λοστούς, μαδέρια, τσιμεντόλιθους, σπασμένα καθίσματα, καπνογόνα, κροτίδες, μαχαίρια, κρυπτονάιτ, νεράτζια με ξυράφια, μολότοφ και ό,τι ναρκωτικό τραβάει η ψυχή τους, με προτίμηση στις ψυχοτρόπες ουσίες και τα διεγερτικά. Τους βάζεις όλους αυτούς σε έναν ανεκμετάλλευτο χώρο που σαπίζει εδώ και χρόνια (είμαι σίγουρος πως έχουμε αρκετούς τέτοιους) τον οποίο περιχαρακώνεις με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και τάφρους με πιράνχας (οκ αυτό είναι καλλιτεχνική παρέμβαση, μπορείς να τη βγάλεις μόνο με τα συρματοπλέγματα, αλλά σκέψου τι γαμάτο θα είναι να δεις live πιράνχας να τρώνε κάποιον μαλάκα και να μην είναι και φίλος σου ή εσύ αλλά μια εμετική σκατοαλητόφατσα! I call this enter-fucking-tainment!!!!). Τους αφήνεις όλους αυτούς να σπάσουν τα πάντα (γλιτώνεις έξοδα κατεδάφισης!), να μαχαιρωθούν, χτυπηθούν, αλληλοπυρποληθούν, πολτοποιήσουν κλπ ο ένας τον άλλον, μέχρι να μείνει μόνο ένας! Αυτόν που θα μείνει τον βάζεις πάνω σε ένα επιβλητικό βάθρο, πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό, ο εθνικός ύμνος παίζει στη διαπασόν και όπως τελειώνει θριαμβευτικά, πυροβολείς αυτόν τον καριόλη εξ'επαφής στο κεφάλι με κοντόκανη καραμπίνα με σκάγια για ελέφαντες...
Ωραία. Φαντάσου τώρα πως στο χώρο αυτό έχει παντού κρυφές κάμερες και τα πάντα προβάλλονται από τα συνδρομητικά κανάλια live και σε μαγνητοσκόπηση από τα κρατικά με μερικές ώρες καθυστέρησης. Σκέψου τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις καινούριες αιτήσεις συνδρομής. Σκέψου έξτρα έσοδα για να επιλέγεις εσύ την κάμερα που θες για καλύτερη λήψη του αγαπημένου σου χούλιγκαν, ή της αγαπημένης σου ομάδας! Σκέψου πωλήσεις από κασκόλ, φανέλες με τα νούμερα και τα ονόματα των αγαπημένων κάφρων κλπ!
Είναι σίγουρο πως θα βρεθούν αμέσως και οι χορηγοί! Ο ΟΠΑΠ στάνταρ θα βρεθεί πρώτος πρώτος να εντάξει το όλο εγχείρημα στο πάμε στοίχημα! Επίσης το over - under θα δώσει και θα πάρει (πάνω από τρία άτομα ανά μολότωφ πχ...). Φυσικά η vodafon δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια! We are kicking ass! How are you?
Ψυχαγωγία διάολε! Αφήστε τα ψευτοδάκρυα, αφήστε τις σεμνοτυφίες! Αφού όλοι γουστάρετε! Όλοι θα ρίχνατε μια ματιά στα αίματα αν ήσασταν εκεί γύρω! Σόου! Σασπένς! Δε ζητάω πολλά. Είμαι ένας ακόμη απλός και αγαθός μέσος πολίτης που απλώς ζητάω δικαίωμα στην ψυχαγωγία!
Κανείς με τίποτε καλές αποδόσεις? Μην πάει το δελτίο μου στον κουβά!


ΥΓ Η ιδέα για το ανωτέρω περιγραφόμενο σόου, είναι δική μου! Αν κανά λαμόγιο καναλάρχης, παράγοντας τηλεοπτικού σταθμού, ομάδας, ή έστω κάποιος απλός αγνός φίλαθλος την κλέψει, θα διωχθεί ποινικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων! Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα τον βρω και θα του ανοίξω το κεφάλι!
ΥΓ2 Σκατήκαφροι μαλάκες και εύθιχτοι ηθικολόγοι, μωρές παρθένες και λοιποί υπάνθρωποι, είτε σας πείραξε αυτό που έγραψα είτε όχι.... ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

29 Comments:

Blogger Unknown said...

Έχεις ένα λάθος: το «οι αδύναμοι πεθαίνουν, οι δυνατοί ζουν». Στην πραγματικότητα πεθαίνουν οι απροσάρμοστοι, δεν πα' να 'ναι όσο δυνατοί θέλεις και επιβιώνουν οι προσαρμοστικοί κι άς είναι και αδύναμοι.

Προσωπικά θα έβαζα κροκόδειλους αντί για πιράνχας, νομίζω είναι πιο θεαματικό άσε που όλο και κάποιος μπορεί να τη γλιτώσει. Αυτό προσφέρει περισσότερο σασπένς, κι ο κόσμος δεν γουστάρει να σκοτώνονται όλοι. Άσε που μπορείς να κάνεις sequel με τους επιζήσαντες!

Υ.Γ. Το disclaimer περί δικαιωμάτων ισχύει και για το σχόλιό μου.

3/4/07 13:09  
Blogger it is said...

Lol
Έχεις δίκιο για το δυνατοί-προσαρμόσιμοι! Λάθος μου!
Για τους κροκόδειλους θα διαφωνήσω! Το θέμα είναι να ΜΗΝ επιβιώσει κανείς. Βέβαια θα μπορούσαμε να βάλουμε ΜΑΤατζήδες να κυνηγάνε όσους τελικά βγουν, αλλά ακόμη καλύτερα θα ήταν να βάλουμε και τους ΜΑΤατζήδες μέσα στη μάχη γιατί κι αυτοί χούλιγκαν είναι...
Ίσως σε διαγωνισμό με sms απλοί πολίτες να μπορούν να ακροβολίζονται με όπλα ακριβείας και βοηθήματα σκόπευσης, ώστε αν βγαίνει κανείς να τον πυροβολούν... μιλάμε για δισεκατομμύρια!
Πάντως επιμένω στα πιράνχας! Αν θες να κάνεις το δικό σου σόου με κροκόδειλους και να τα βάλουμε στην ίδια χρονική ζώνη (αιχμής φυσικά!) τις ίδιες μέρες και να δούμε ποιος θα κάνει τα καλύτερα νούμερα! χαχαχα
Νομίζω πάντως πως αν γίνει ποτέ το όλο εγχείρημα που περιγράφω θα προωθήσουμε την εξέλιξη με φυσικό τρόπο και θα γλιτώσουμε αρκετούς αιώνες αργής εξέλιξης!

3/4/07 13:15  
Blogger Kwlogria said...

Πω πω μαλάκα τα'χεις πάρει στο κρανίο ε;; Κοίτα, από τη μία, καλή λύση, το είπαν χτες και στις ειδήσεις (αλήθεια! στο μέγκα, να τους βάλουμε λέει κάπου να αλληλοσκοτωθούν), από την άλλη όμως, όντως θα γίνει αυτό που είπες -κανάλια, στοιχήματα κλπ- και ως δια μαγείας, θα βρεθούν κι άλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι μέχρι που δε θα μείνει κανένας. Καλό μου παιδί, όλα αυτά γίνονται γιατί είναι γενικότερο το πρόβλημα. Και πολύ πολύ βαθύ. Κοίτα γύρω σου. Κοίτα τους "μορφωμένους". Κοίτα τους "κυρίους". Αυτοί πρώτα απ'όλους τα κάνουν πουτάνα. Ποιος να κατηγορήσει ποιον γλυκό μου παιδί; Ποιος είναι καλός; Ποιος όχι; Γάμα τα. Σε καταλαβαίνω, από την κάφρικη δική μου πλευρά, ναι, μπορεί να τους έβαζα να αλληλοεξοντωθούν, αλλά πίστεψέ με, δε θα ήθελα να το δω ποτέ και θα έκλαιγα και γοερά που έφτασα να κάνω κάτι τέτοιο.. Σκατά. Ας προσπαθήσουμε εμείς να γινόμαστε καλύτεροι και να το διδάξουμε στα παιδιά μας, όσοι κάνουμε, γιατί μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι.

Φιλιά καλό μου και μη συγχίζεσαι μόνο. Κάνε πράξη τα νεύρα σου:) Καλή πράξη ε; :)

3/4/07 13:19  
Blogger it is said...

Δεν τα έχω πάρει μωρέ :)
Ας πάνε κι άλλοι κι άλλοι κι άλλοι....
Ας μείνουμε λίγοι και καλοί... Fine by me...
Δε χύνω δάκρυα για μαλάκες... Δεν τους θεωρώ ανθρώπους... ζώα προς σφαγή είναι, έτσι αντιμετωπιζόμαστε όλοι εξάλλου και το έχουμε δεχτεί. Έτσι λειτουργεί ο θαυμάσιος καπιταλισμός μας που τόσο όλοι γουστάρουμε. Αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε λοιπόν, ποπ κορν ανά χείρας και ας το απολαύσουμε...
Φιλάκια

3/4/07 13:36  
Blogger JoaN said...

Μάλιστα.Όλα οκ.
"Πανακόλα" θα που πει επιτέλους κάποιος τι θα πει????

"Δε ζητάω πολλά. Είμαι ένας ακόμη απλός και αγαθός μέσος πολίτης που απλώς ζητάω δικαίωμα στην ψυχαγωγία!"-> χαχαχαχαχα τι ταπεινός!

3/4/07 14:19  
Blogger alexis said...

the first rule of project mayhem is you DO NOT ask questions.

3/4/07 14:29  
Blogger it is said...

Είδες? είδες? όλα αυτά που λένε και καλά πως την έχω ψωνίσει είναι συκοφαντείες! :p Με ζηλεύουνε παιδί μου σου λέω!
Πανακόλα δεν ξέρω τι είναι, το έγραψα απλώς για να μην πω γαμώ την παναγία μου γαμώ και έχω τίποτα χριστόκαβλους να μου ζαλίζουν τα παπάρια πασχαλιάτικο :p

3/4/07 14:29  
Blogger it is said...

thrills lol! Indeed :p

3/4/07 14:30  
Blogger JoaN said...

xaxaxa ok.(kaneis de 3erei. to exw ereyna ep aytoy) 8a to balw sto google na doume :P

3/4/07 14:48  
Blogger Αστάρτη said...

"Δεν τα έχω πάρει μωρέ"..κι όμως φαίνεται να τα έχεις πάρει, αλλά προφανώς δεν είναι εκεί το θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ κατάλαβα γιατί τόσος χαμός για το σκηνικό.
Ούτε με συγκίνησε, ούτε λυπήθηκα για κάτι.
Ακραία τα μέτρα σου, αλλά και ο Ναστράδαμος ακραία είχε προβλέψει για την εποχή του.
Βρε, λες;;

http://alitovios.blogspot.com/2007/04/blog-post.html
Με κάλυψε απόλυτα!

Ψυχραιμία καλό μου.
Φιλάκια :)

3/4/07 15:58  
Blogger it is said...

astarti κάποιες φορές το κλίμα ενός ποστ έχει όντως αντιστιοχεία με το πως νοιώθω όταν το γράφω και κάποιες όχι...
Ψύχραιμος είμαι και ήρεμος. Δεν το έγραψα εν βρασμώ το ποστ... Για μένα αυτοί δεν υπάρχουν... είναι σε άλλη διάσταση τα παιδιά...

Φιλάκια :)

3/4/07 16:39  
Blogger an205 said...

Μαζί σου!
το ίδιο ακριβώς έλεγα χθες στην εκπομπή (πιο ήπια) ενώ για το στήσιμο του "αγώνα" έλεγα να φτιάξουν ένα "κολοσσαίο" σ'ένα ΧΥΤΑ, οπότε τα παιδιά να έχουν πολεμοφόδια, αλλά εσύ το πήγες σε απίστευτα ύψη. Εμπνευσμένο!!!

3/4/07 18:20  
Anonymous Anonymous said...

Εγώ επειδη είμαι λίγο παρεξηγιάρα, πριν το διαβάσω πήρα το Golf πήγα Κινέτα και αφέθηκα στο να μου τον ακουμπήσουν (τι γλυκό) όπως με παρότρυνες στην πρώτη παράγραφο.

Το κείμενο, γυρνώντας ανανεωμένη, το διάβασα. Δεν θίχτηκα. Εντάξει είσαι βρωμόστομος αλλά τα λες σωστά. Τώρα, για την αλληλοεξόντωση, δεν συμφωνώ. Μια όμως χαρακτηριστική τιμωρία, μήπως έκανε δουλειά;

3/4/07 19:00  
Blogger Spyros said...

to diavasa merikes fores xthes kai shmera. nomizw pws de tha lunotan etsi to provlima, gia mena de ftaine ta paidia alla oi higher level. opote h kouventa dieyrynetai poly :)

4/4/07 10:46  
Blogger Aggelos Spyrou said...

Θα πρόσθετα απλά, η ταφή των πτωμάτων να γίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι ο χορτοτάπητας τον τελευταίο καιρό δεν πάει καλά... Θέλει λίγο λίπασμα...

ο:/

4/4/07 11:18  
Blogger lee said...

Εγω απλα νομίζω πως δεν συνεπεσε τυχαια με το σκανδαλο Τσιτουρίδη.
Αρτος, Θεαμα και τα μυαλα στα καγκελα.

Επισης, άλλο ειναι να παιζεις ξυλο για την ομάδα σου και αλλο να πας να σκοτωσεις. Δεν εισαι οπαδος, εισαι εγκληματίας.

4/4/07 12:10  
Blogger it is said...

Καλημέρες παίδες :)


an205 ευχαριστώ, ευχαριστώ με κάνεις και κοκκινίζω :p


αργυρένια, ενδεχομένως να έκανε, ενδεχομένως και όχι. Η νοοτροπία τους είναι βαθειά ριζωμένη... Ίσως κάποιο κοινωνικό έργο να τους έστρωνε... Είπα να είμαι λίγο δραστικός στο ποστ...


σπύρο... μαλακίες λες... ποια παιδιά ρε μαλάκα? ποια παιδιά? Είναι μαλακία να λέμε πως δε φταίνε τα παιδιά... δεν είναι 10χρωνών να πεις πως δεν είναι σε θέση να κρίνουν και είναι άβουλα... μια χαρά κρίση έχουν... Πέρα από αυτό για τους από πάνω θα οργανωθεί σόου την επόμενη χρονιά... μη μασάς... και ακολουθούν και οι υπόλοιποι... το τελικό εορταστικό σόου θα έχει πολιτικούς... stay tuned! :p


άγγελε ναι... το σκέφτηκα κι αυτό. Να χρησιμοποιηθούν τα πτώματα για λίπασμα, όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά γενικώς όπου χρειάζετε. Είναι το οικολογικό μήνυμα του σόου αυτό! Ας πάρουμε την ανακύκλωση στα σοβαρά! Όλοι μας!

4/4/07 12:11  
Blogger it is said...

lee καλημέρες καταρχάς... αφήσαμε τη βούρτσα επιτέλους? :p
Α) ναι συμφωνώ...
Β) Δεν είχανε πάει για να σκοτώσουν... οι δύο που οργάνωσαν το σκηνικό (και παρεμπιπτόντως δεν παρεβρέθησαν.... χμμμ γιατί άραγε?) είχαν συνεννοηθεί πως επιτρέπονται τα μαχαίρια αλλά μόνο στα πόδια! λολ? μιλάμε είναι τραγελαφικό εντελώς... δεν ξέρω κι εγώ τι είναι!

4/4/07 12:25  
Anonymous Anonymous said...

Pisteuw oti asxoloumaste upermetra me ana3ious "an8rwpous".tous kanoume kai protupa mono kai mono epeidh tous gnwrizoume. Arage me kapoion an8rwpo pou exei kanei kati a3iologo 8a asxoloumastan toso? Arage 8a to ma8ainame pote?

4/4/07 13:03  
Blogger it is said...

Όχι... αυτοί δεν προβάλονται... και ούτε θέλουν να προβληθούν. Έχουν καλύτερα πράγματα να ασχοληθούν :)

4/4/07 13:33  
Blogger Fight Back said...

ειμαι θρησκος
και ειναι μεγαλη βδομαδα
θιχτηκα να πω την αληθεια
σοκαριστηκα

4/4/07 15:00  
Blogger Misirlou Oubliez said...

Μεταξυ reality και χουλιγκανς θα εβλεπα την ταινια χουλιγκανς, εκτος και αν ηταν το fame story 2 το ριαλιτι γιατι μου αρεσε το καλομοιρακι.
Μεταξυ χουλιγκανς και κατι αλλου, προτιμω τον ροζ γατο με τον μουστακα υπνοβατη

4/4/07 15:00  
Blogger it is said...

lol...

4/4/07 15:18  
Blogger YO!Reeka's said...

εμένα πάντως μου έκανε λίγο μπλέιντ ράννερ :)

4/4/07 15:23  
Blogger it is said...

heh ο θρυλικός yoreeka's μου άφησε κομεντ! hip hip hurray! :p
Ερρρρ τι να σου πω μπορεί... δεν υπάρχει παρθενογέννεση στις μέρες μας! εχεχεχε
Δεν το είχα στο μυαλό μου πάντως όταν το έγραφα και παρόλο που έχω δει την ταινία, τώρα δεν τη θυμάμαι καν, παρά μόνο ως τίτλο :p
σε κάθε περίπτωση ελπίζω να σου άρεσε το ποστ :p

4/4/07 15:28  
Blogger Loth said...

ΟΚ..ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..Η ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ..ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ''ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ''ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ!
ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

5/4/07 08:20  
Blogger it is said...

Όταν πήγαινα σχολείο όλοι οι καθηγητές μου λέγανε να προσέχω τις λέξεις κλειδιά στις εκφωνήσεις... αν χάσεις τις λέξεις κλειδιά χάνεις την άσκηση και είσαι εκτός θέματος...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η λέξη κλειδί είναι: "χιούμορ"! :p
χαχαχαχα δε σε χάλασε!
Παρεμπιπτόντως όσο σκεφτόμαστε τις πταίει ξύνοντας τις αρχιδάρες μας, θα συνεχίσουν να γαμοκοπάνε οι πάντες τα πάντα....
εξ'αλλου σχεδόν σε κάθε κόμεντ λέω πως αυτό είναι το σόου το εναρκτήριο... τις επόμενες σεζόν ακολουθούν άλλοι, σε πιο πάνω θέσεις... αλλά τέσπα, το όλο κλου είναι πως απλώς είναι χιούμορ... δεν είμαι αιμοδιψής... κράζω τους χούλιγκαν παράλληλα με τα ΜΜΕ! Τι άλλο να κάνω για να κορέσω τις παράλογες απαιτήσεις σας διάολε!

5/4/07 09:38  
Anonymous Anonymous said...

ΩΧ...ΛΑΘΟΣ..ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ POST ΣΑΣ ..ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ..ΕΣΥ ΘΑ ΓΕΛΑΓΕΣ..
ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑΙ
ΟΕΟΟΟΟ

ΜΑΑΑΑΑΑΤΣ!

5/4/07 10:16  
Blogger it is said...

ahahaha πως με ξέρεις, πως με ξέρεις!
Όντως θα γέλαγα και θα σε δούλευα, αλλά όχι με κακία... για να γελάσεις κι εσύ :)
Φιλάκια και περαστηκούλια :)

5/4/07 10:17  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker