Tuesday, March 06, 2007

Ραγέ λετρέ...

Περπατάω στο δρόμο... Ένας τύπος σε κακή κατάσταση από ξύδια προχωράει και παραμιλάει. Βρίζει στον αέρα κάποια καριόλα που τον παράτησε... Ένα αμάξι περνάει από δίπλα του, σκύβει και βρίζει το αμάξι, όπως γαβγίζει τα διερχόμενα αμάξια ένας σκύλος. Αφού περάσει το αμάξι, ξεσπάει ο τυπάς... "Φέρτε μου έναν άντρα 100%, να τον ξεσκίσω στον πούτσο" λέει και σκάει μόνος του στα γέλια... Μόνος του? Μπαααα έχω κλάσει κι εγώ από δίπλα.
Ο κολλητός μου είναι στρατό κι εγώ δεν έχω σε ποιον καριόλη να πω τον πόνο μου και να με ακούσει (και κυρίως να ανεχτεί τις μαλακίες που πρόκειται να ακούσει)... Και τον λέω στο γαμημένο το blog, αλλά δεν τον λέω. Να πα να γαμηθεί το blog, η καριόλα που τον παράτησε (τον μεθυσμένο ντε!), τα διερχόμενα τ'αμάξια και όλοι οι άντρες 100% να έρθουν να τους ξεφτιλίσω την κωλοτρυπίδα στον πούτσο. Κρόσια η κωλοτρυπίδα τρικάριολοι (αυτό το τελευταίο για να δείξω στις κοπέλες το ποιητικό μου πρόσωπο...).
Με κομμένο το πουλί το παίζεις άνετος. Χαμογελάς χωρίς αρχίδια και πλήθος ζώων σε ζητοκραυγάζουν από κάτω. Είσαι γαμάτος, είσαι μόρτης, καραμπουζουκλής, είδωλο και ίνδαλμα. Είσαι για τον πούτσο καβάλα (aka gtpk).
Περπατάω προς το τρένο, το τρένο φτάνει, περιμένω να μπω, μια χοντρή ιδρωμένη και άπλυτη σπρώχνει να χωθεί, μην και χάσει το τρένο αυτό το κελεπούρι με τσάντες, μην και αργήσει και δεν προλάβει να πάει σπίτι να φάει σκατά από παιδιά και άντρα, μιας και στο πανέμορφο προσωπάκι της αντικατοπτρίζονται όλα τα σκατά που τρώει στη μούρη εδώ και χρόνια και μαζί με τα μουτσούνια της, φαίνεται και στο σώμα της, στις κινήσεις της και τη λαχανιασμένη και βρωμερή της ανάσα.
Γυναίκες. Οι γυναίκες του Πειραιά. Οι γυναίκες του Πειραιά είναι άλλη ράτσα. Είναι γυναίκες που έχουν δουλέψει, έχουν φάει τα σκατά της ζωής στα μούτρα, αλλά ξέρουν και να τη χαίρονται. Τις γουστάρω. Μπορεί να σου φαντάζουν λαϊκιές, μα έχουν μια μαγκιά και ομορφιά που αν δεν τις έχεις ζήσει, δεν την ξέρεις και δεν ξέρεις να την εκτιμήσεις. Την απαξιώνεις όπως ο βλάχος το παλιό κρασί (γιατί είναι μπαγιάτικο ντε!), το χαβιάρι (γιατί είναι μαύρο ντε!) και το ροκφόρ (γιατί έχει μούχλα για!). Στην πραγματικότητα είναι πιο πραγματικές από την πραγματικότητα και αν σε αγαπήσουν είναι πιο πιστές και μαχητικές από σκυλί, μαύρο κι ατάιστο.
Ουρανός, ουρανός γαλάζιος, ανοιχτός, ελεύθερος. Σαν τον ουρανό σε θέλω από πάνω μου, έστω κι αν σκοτεινιάζεις που και που, μ'αρέσει η βροχή σου να με λούζει και να με καθαρίζει, να με ξυπνά από το λήθαργό μου κι αν καμιά βροντή σου με κάψει, τουλάχιστον δε θα χω φοβηθεί την οργή σου, θα την έχω ζήσει ουρανέ μου.
Ζημιές, παντού ζημιές. Και κάνεις και ζημ(ν)ιές και κάνεις και ζημ(ν)ιές (ώπα μεράκλωσε το γραφικό αγόρι με το δόρυ, το "ι" με το "υ" κάνουν ρίμα?). Θα σου γαμήσω άμα σπάσεις τίποτε άλλο. Κρατς! Θες να σε γαμήσω μωρό μου? Γιατί δε μου το λες τόση ώρα, αφού με βλέπεις καβλωμένο, γιατί δε μου μιλάς? Μου κάνεις κουνήματα? Ε τη γαμείς κύριε πρόεδρε ή δε τη γαμείς?
Κλαδιά με τα πρώτα μπουμπούκια πάνω, φιλοξενούν μικρά πουλιά. Φέρε την καραμπίνα καραμπινιέρε, γεροκαράφλα. Καραφλά βουνά μόνο να βλέπω θέλω και τα μικρά σου βυζάκια με τις ρόγες starter, που με το που τις αγγίξω ανάβεις και παίρνεις φωτιά και απογειωνόμαστε στο άπειρο του οργασμού σου. Μωρό μου. Σε νοιώθω. Σε νοιώθω κοντά μου και σπίθες ξεπετάγονται από κάθε πόρο του κορμιού μου. Ακούμπα με απρόσεχτα, θέλω να ακουστεί παντού το μπαμ...
Πόπο ρε μαλάκα... άδειο το μπαρ :( Ε, μη σκάς, είπα στον ταλιμπάν κι έκλασα. Αμέσως το γκαρσόνι ήρθε και αναρωτήθηκε: Με φωνάξατε κύριε? Τώρα μιλάμε ή κλάνουμε ρε φίλε? Ανέκραξα ανέμελα και πήρα άλλη μια τεκίλα, την κίτρινη για λιγότερα ρεψίματα. Τεκίλα, ιτ μέικς γιου χάπι. Πάρτο και θα με θυμηθείς. It is? Είδες?
Αρκετή μαλακία έπεσε και σήμερα. Πάω να τον παίξω. Θα σας σκέφτομαι. Πάντα σας σκέφτομαι. Όταν μάθεις να παραδέχεσαι και να μην είσαι μάγκας θα έρθω να σου γνωρίσω τον έρωτα. Από πίσω. Φιλάκια σου.

43 Comments:

Blogger Αστάρτη said...

Αυτή η έκλειψη μας πήδηξε ομαδικώς.
Πιές τεκίλες και μην νοιάζεσαι μανάρι.
Θα'ρθουν και καλύτερες μέρες και θα γυρίσει κ ο κολλητός.
Φιλιά και καληνύχτες...

7/3/07 00:43  
Blogger Loth said...

:)
ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ..ΕΧΟΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ!!

ΑΣΧΕΤΟ ΟΕΟΟΟΟΟΟ

7/3/07 08:49  
Blogger it is said...

Αστάρτη... φιλάκια. Σου στέλνω θετική ενέργεια ρε συ... ό,τι και να πω κι εγώ και οι άλλοι ανούσιο ακούγεται και μαλακία... Φιλάκια πολλά κι αν θες στείλε κανά mail :)

λοθ... με κράζεις ρε? :p

7/3/07 09:46  
Blogger Spyros said...

Wraio, poly wraio

sto telos vevaia pali to(n) g@mises :b

tha arxisw na vgainw peiraia na vrw mia pragmatikh gynaika

7/3/07 09:56  
Blogger lee said...

Καπου σε εχασα,
αλλά το παλεύω :)

7/3/07 09:58  
Blogger Loth said...

ΕΓΩΩΩ

ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ??

ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑ

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΥΡΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΙΝΕΖΑ!

7/3/07 11:01  
Blogger Φαίη said...

"Ουρανός, ουρανός γαλάζιος, ανοιχτός, ελεύθερος. Σαν τον ουρανό σε θέλω από πάνω μου, έστω κι αν σκοτεινιάζεις που και που, μ'αρέσει η βροχή σου να με λούζει και να με καθαρίζει, να με ξυπνά από το λήθαργό μου κι αν καμιά βροντή σου με κάψει, τουλάχιστον δε θα χω φοβηθεί την οργή σου, θα την έχω ζήσει ουρανέ μου."

Αυτό κρατάω μόνο απ' το κείμενό σου,γιατί είναι διαμαντάκι.Τ'άλλα....άσ' τα να τα ξεπλύνει η βροχή ντε!

Φιλιά :)

7/3/07 11:09  
Blogger Αστάρτη said...

Ευχαριστώ για την θετική ενέργεια...πιάνει! ;)
Πάμε παρακάτω...εκεί θα μείνουμε;
Γελάτε γιατί χανόμαστε!
Θα σε ενημερώσω σύντομα με μέηλ.
Αλλά ολα καλά.
No worries..
Φιλιά πολλά και thnx ρε..

7/3/07 11:16  
Anonymous Anonymous said...

"H Ομορφιά ή θα είναι τρομακτική ή απλά δεν υπάρχει"

Αντρέ Μπρετόν- "Νadja"

έτσι και οι μπουμπουκιασμένοι μίσχοι της άνοιξης και της αειφόρου ανάπτυξης των μέσα ανθέων του καλού . . .

7/3/07 13:30  
Blogger it is said...

Σπύρο thx, γιατί το γάμησα ρε? Γαμημένο ήταν εξαρχής... Δεν είπα πως μόνο εκεί έχει αληθινές γυναίκες πάντως...


Lee το έχεις!


Λοθ και m13 κράζετε αλλά δεν έχω να αντικράξω... δεν το έχω σήμερα.


Φαίη, δε χρειάζονται ξέπλυμα. :)


Αστάρτη χαίρομαι που είσαι καλύτερα :)


call me girl καιρό είχες να φανείς... κι ότι αναρωτιόμουν που είσαι...

7/3/07 13:59  
Blogger Zissis said...

Ο σουρρεαλισμός σου εμπεριέχει κάτι κοφτερές αληθίτσες μέσα που, εκεί που πάω να γελάσω ξαφνικά κάτι με τσούζει. Κοιτάω τα χέρια μου και έχω κοπεί. Κοιτάω τον αριστερό μου ώμο και έχει ματώσει.
Μικρέ να σου πω κάτι;
Γράφεις καλά.
Επίσης...ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ.

(Γαμώτο, αυτήν τη Παρασκευή δεν θα τα πούμε...)

:(

7/3/07 14:13  
Blogger it is said...

Όχι ρε μλκ :( μλκία...
Thx για τα καλά σου λόγια... ειδικά αυτό το άντε και γαμίδια μίλησε στην καρδία μου... :p

7/3/07 14:42  
Anonymous Anonymous said...

hello! Mphke h anoi3h, ta rouxa 8a arxhsoun na ligosteuoun kai ta poulakia na titivizoun. Problepw megalh dustuxia. upomonh 8a 3anar8ei o xeimonas. Mexri tote ta leme.

7/3/07 14:58  
Blogger it is said...

Γιατί δυστυχία ρε? Μια χαρούλα θα'ναι :p Όσο λιγότερα ρούχα τόσο το καλύτερο :p

7/3/07 15:00  
Anonymous Anonymous said...

oso ligotera rouxa kai perisotera poulakia toso pio eukola erwteuesai. Auto einai dustuxia. To of8almoloutro omologoumenos einai apolaush.

7/3/07 15:05  
Blogger it is said...

θα με τρελάνεις... γιατί είναι δυστυχία να ερωτεύεσαι δηλαδή? Μια χαρά είναι, ακόμη κι αν τρως σκατά το να είσαι ερωτευμένος είναι μια χαρούλα :p

7/3/07 15:13  
Anonymous Anonymous said...

egw 8a se trelanw? yparxei megaluterh katara apo ton erwta? Einai apolutos, axalinagwghtos, ektuflwtikos kai se tuflwnei, se kanei na sernesai san traumatismeno skouliki sto skotadi pou exei xasei ton prosanatolismo tou. kai kuriws sou gamaei tis ormones.

7/3/07 15:17  
Blogger it is said...

Ναι ο κετυφλωτικός σε τυφλώνει δε διαφωνώ, αλλά γι'αυτό ακριβώς είναι γαμάτος... Άσε που άμα κάτσει και τυφλωθεί και το έτερον σκουλίκι ενώνετε τισ δυνάμεις σας και γίνεστε θεοί...
Σπαει κάθε άμυνα και αποσυντονίζει κάθε σκέψη... γι'αυτό είναι και τόσο γαμάτος... Γιατί δηλαδή ο αυτοέλεγχος να είναι απαραίτητα καλύτερος του ανεξέλεγκτου?

7/3/07 15:26  
Blogger Crazy Chef said...

ακομα ακουσμενη την εχεις ε?
αλλα φτιαχνεις σιγα σιγα βλεπω...ευγε..και καλη ανάρρωση (η μήπως όχι?)

7/3/07 17:19  
Blogger it is said...

θες να με δώσεις στεγνά δηλαδή? Όχι μαν, θέλω και δε θέλω να την ξε-ακούσω... Το καλύτερο για μένα είναι να την ξεακούσω... But I don't give a fuck... it's better to burn than to fade away κλπ κλπ κλπ

7/3/07 18:22  
Anonymous Anonymous said...

πιο πολύ από το ποιητικό ;) σου κείμενο μου άρεσε το τελευταίο σου σχόλιο στο Βερθέρο... ωραίο πράγμα ο έρωτας.. αν τον θυμάμαι καλά, δηλαδή ;)

7/3/07 23:58  
Blogger Loth said...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕGGOD!!

ΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ HANSAPLAST!!

(ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΑΞΕΙΣ?)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

8/3/07 09:56  
Blogger it is said...

deadend μου σ'ευχαριστώ :) Α, είναι η vertheros κοριτσάκι! χεχεχε μη μασάς όλοι την έχουμε πατήσει με τη verth... το nick παραπέμπει σε άντρα :p

Loth καλός είναι ο πιτσιρικάς αλλά δε γαμάει και δέρνει... αυτό το κάνω εγώ... σκάω στους καφέδες σαν τον Ηρακλή... γυμνός και με ένα ρόπαλο στα χέρια (κι ένα να κρέμμεται :P)
Σήμερα την παλεύω... put me to the test...

8/3/07 10:02  
Anonymous Anonymous said...

ΤΕΛΕΙΑ...ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ??

ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΣΤΟ ΠΟΛΥΦΩΤΟ...ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ????

ΟΕΟΟΟΟΟ

;))

8/3/07 11:25  
Anonymous Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΛΟΥ?

ΛΟΘ ΚΑΛΕΕΕ

8/3/07 11:26  
Blogger it is said...

loth... καταρχάς είδα στα mail lou και λεο καλή φάση καινούριο μουνάκι... μετά είδα εσένα και ξενέρωσα :p
ahahaha
δεύτερον, είχα ακούσει πως δε θα είσαι μόνη, θα σ'έβλεπα και πρώτη φορά και είπα να είμαι πιο κόσμιος μη με δεις και απότομα και βλέπεις εφιάλτες :p
Άσε που είχα και το τομάρι του λέοντα στο καθαριστήριο... παλιοκατάσταση :P

8/3/07 13:19  
Anonymous Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ..ΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΦΛΟΚΑΤΗ

!!!!!!

8/3/07 13:29  
Blogger it is said...

Τσάμπα σε μένα... αφού είμαι μυθικός μαμιάς :p

8/3/07 13:32  
Anonymous Anonymous said...

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ''ΜΥΘΟΣ''...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΣΟΥ ΡΟΠΑΛΑ

ΟΕΕΟΟΟΟ

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...;)

8/3/07 13:35  
Blogger Misirlou Oubliez said...

Get a (fo)room ρεεε!


Χοχοχοχο

8/3/07 15:47  
Blogger it is said...

get a life bitch!
φιλάκια :D

8/3/07 15:52  
Blogger Zissis said...

Ρε it is....θες εσύ ένα ρόπαλοο...ΟΥΣΤ!!!

Όσο για σένα Λοθ...τι να πω...τι να πω...με προκαλείς όπου σταθώ κ όπου βρεθώ....έχε χάρη που τελειώνει το ιντερνέτι μου (αύριο) αλλιώς θα σου αφιέρωνα το επόμενο μου ποστ. Τεσπα. Το'χω έτοιμο για όταν επιστρέψω. THIS IS SPARTA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

8/3/07 18:19  
Blogger Chaca-Khan said...

!!!!!!!!!!!!!!!

9/3/07 05:11  
Blogger Loth said...

ΩΧ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ

:)

9/3/07 08:41  
Blogger it is said...

eggod εγώ το θέλω το ρόπαλο, το δικό σου όμως είναι πολύ μικρό :p

chaca-khan ???? Πώς σκατά με βρήκες? :p Και τι εννοείς !!!!! ? οέο?

9/3/07 09:27  
Anonymous Anonymous said...

Αντε γραψε τιποτα! Πολυ τεμπελιασες.

9/3/07 18:15  
Anonymous Anonymous said...

Καμια σύσταση για άνδρες μόρτηδες και ξηγημένους?
οκ θα πω στα μπακούρια κολλητούς να κάνουν γιούργια στις πειραιώτισσες.

Εμείς όμως? Που να κοιτάξουμε?

ραγέ λετρέ
χμμμ

αλήθεια μας σκέφτεσαι;
διπλοκάπακες κι έτσι,ε?
:)

9/3/07 23:08  
Blogger it is said...

verth δεν τεμπελιάζω ρε συ :) Δεν έχω και πολύ έμπνευση τελευταία και με τρέχουν και στη δουλειά. Πλησιάζω και το σημαδιακό νούμερο 100 στα ποστ και θέλω να γράφω όσο καλύτερα μπορώ...

αργυρένια καταρχάς χαίρομαι που μου γράφεις :)
Τώρα... δε μπορώ να σου πω εύκολα κάτι για άντρες, πρώτον γιατί τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς :p οπότε δεν έχω εμεπιρία στις ψαχτικές για άντρες εχεχεχε δεύτερον γιατί σε μια τέτοια ερώτηση η πρώτη απάντηση που έρχεται σε κάθε άντρα σοβαρό ή μαλάκα (αν και όλοι είμαστε λίγο ή πολύ μαλάκες...) είναι "Εγώ!". χεχεχε Ένα σχετικά καλό κριτήριο για να τσεκάρεις έναν άντρα είναι το χιούμορ του πάντως... νομίζω τουλάχιστον...

Το ραγέ λετρέ είναι ποδανά... νιώθεις από ποδανά?

Αλήθεια σας σκέφτομαι? Δεν ξέρω... :P
Διπλοκάπακες??? Τώρα δεν ένιωσα εγώ :p

Anywayz... να τα λέμε :)

10/3/07 09:26  
Blogger nahames nakanamoko said...

ρε συ και μονο την προ-προ-τελευταία πρόταση να έβαζες,πάλι θα έβγαινε νόημα!

αλλα κι οι γυναίκες του πειραιά ρε φίλε...
αν είναι έτσι να ρθω...
γιατί οι καλές μου θεσσαλονικιές έχουν χάσει και τη μπάλα και το τέρμα με τις μαλακίες σας,τις δικές σας Αθηναίοι,που μουνάρες τις ανεβάζετε, ΓΚαύλες τις κατεβάζετε, κι έχουν όλες καταπιεί η καθεμιά το μπαστούνι της και δεν παίζουν ούτε με τα μάτια πια όυτε με τίποτα άλλο.κατεβηκα Αθενς ρε πουστη μου και το παιχνιδι που γινοταν στα στέκια ήταν άλλο πραμα.κανω λάθος;διόρθωσέ με αν είναι

φιλλια Σαλλονικιότ'κα σε λλέω για!

11/3/07 15:34  
Blogger it is said...

Που είσαι ρε μαλλλάκα? Εγώ για τις θεσσαλονικιές, δεν έχω και την καλύτερη άποψη :p Έχω την εντύπωση πως κοιτάνε να σε τυλίξουν :P
Καλά κι εδώ την έχουν χάσει τη μπάλα μη νομίζεις. Δε φταίνε ούτε οι σαλονικείς ούτε οι αθηναίοι. Οι απανταχού μουνοείλωτες φταίνε...
Κατέβηκες άθενς και δεν είπες τίποτα ρε καριόλη? Θα σε γαμήσω!
Πάντως ο στόχος ήταν να μη βγαίνει πολύ νόημα :p
Α ναι, τις πειραιώτισσες θέλει να ξέρεις να τις κουμαντάρεις... είναι κομματάκι tricky... Εγώ πλέον δεν ξέρω, έχω φλωρέψει :P
Τέσπα φιλιά πολλά τρελέ :)

11/3/07 15:55  
Blogger nahames nakanamoko said...

ρε αθενς κατεβηκα πριν 6 μηνες,δεν αγαπιόμασταν τότες....
παιζει ομως να κατεβω συντομα για συναυλία σε καταλήψεις,ή για κανα ψιλοgig στο ΑΛαβαστρο
θα σε ειδοποιησω.

ααα,αν εχεις msn ρε συ στειλτο στο nahamesnakanamoko@yahoo.com

11/3/07 21:01  
Anonymous Anonymous said...

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την δημοσίευσή σου, αλλά μου άρεσε.

Πολύ πολύ καλό κείμενο, μέσα στην παράνοια βγάζει νόημα κι αυτό από μόνο του είναι επιτυχία!
Το πιο επιτυχημένο σημείο είναι πιθανότατα η αναφορά στον ουρανό, αλλά ήθελα να σχολιάσω τις Πειραιώτισσες γιατί ακολούθησες τετριμμένη και λανθασμένη οδό στον συλλογισμό σου.
Οι Πειραιώτισσες έχουν μαγκιά, είναι αληθινές, δεν είναι "δήθεν" όπως οι θελωναλεγομαιντίβα Θεσσαλονικιές ή οι νεοξενερωτοαστές Αθηναίες, αλλά αυτό δεν είναι απόρροια της δύσκολης ζωής. Είναι σημάδι της πόλης τους. Διότι έχουν ανατραφεί δίχως ταξικές διαφορές, έχουν μάθει να μην συμβιβάζονται και να μετράνε τις πράξεις των ανθρώπων. Ο λόγος τους έχει βαρύτητα, γνωρίζουν φιλότιμο, περηφάνεια και λεβεντιά. Αυτά είναι τα όπλα τους.
Είναι πολύ ερωτικές γυναίκες, θερμές, μα δεν πουλάνε τον ερωτισμό τους. Δεν τον παζαρεύουν, δεν τον φτιασιδώνουν, μα ξέρουν να τον χειρίζονται. Επιλέγουν αν τους κάνεις και όχι το αντίστροφο, αποφασίζουν οι ίδιες αν αξίζεις τον χρόνο τους. Πλανεύτρες και γοητευτικές όπως ακριβώς η θάλασσα... :)

26/1/09 08:14  
Blogger it is said...

Καταρχάς ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να αφήσεις σχόλιο :)

Δεύτερον, δεν ξέρω αν μεγάλωσες προς πειραιά μεριά κι εσύ... δε διαφωνώ με αυτά που λες πλην των ταξικών διαφορών... υπάρχουν και στον πειραιά :) όπως και παντού...

Είχα συγκεκριμένη εικόνα γυναίκας όταν το εγραφα, από μια άσχετη που είχα δει σε ένα σουπερμάρκετ... εξού και πήγε στις δυσκολίες το θέμα :) τέσπα... το έχω παρατησει το άθλημα του γραψίματος εδώ και καιρό μιας και δεν έχω κάτι να πω...

γεια χαρά και πάλι ευχαριστώ...

26/1/09 13:01  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker