Wednesday, October 31, 2007

Εύκολο post...

Γουστάρω την τηλεόραση... είναι το αγαπημένο μου κουτί... for me to poop on! Το τι μαλακίες βλέπεις δε λέγεται... Νομίζω πως αν ποτέ ήθελα να αυτοκτονήσω, θα έβλεπα τηλεόραση για ένα δύο 24ωρα... απλά, χωρίς πόνο, λίγο χρονοβόρο μεν, αλλά το φχαριστιέσαι ρ'αδερφέ! Δε μ'αρέσουν αυτά τα μπαμ και κάτω!
Πέρα όμως από τα μαλακισμένα προγράμματα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, υπάχρουν και οι ενημερωτικές εκπομπές! Μέγιστος φορέας ενημέρωσης του απλού κόσμου είναι και ο Τριανταφυλλόπουλος! Ναι, ναι... αυτός ο επαναστάτης της ενημέρωσης με τα μούσια... Αυτή η πολύ συμπαθητική φιγούρα! Η χαρά του κάθε βουλιμικού, μια και σε γλιτώνει από της άσχημη διαδικασία του να βάλεις δάχτυλο για να ξεράσεις...
Τι μας ενημέρωσε πως συμβαίνει σε αυτόν τον σκοτεινό και άγνωστο κόσμο στον οποίο ζούμε όλοι? Τι έφερε στο φως που όλοι εμείς αγνοούσαμε? Ποια ήταν η αποκλειστική αποκάλυψη αυτού του φανταστικού ανθρώπου που μας άνοιξε τα μάτια και μας σόκαρε? Αποκάλυψη σοκ! ήταν ένας από τους τίτλους που παίζανε στην εκπομπή... Ποια ήταν αυτή η αποκάλυψη? Ελπίζω να είστε έτοιμοι να σοκαριστείτε! Σας παρακαλώ, αν έχετε θέμα με την καρδιά σας, σταματήστε να διαβάζετε τώρα!

Πολλοί τραγουδιστές λέει και γνωστοί της σόουμπιζ εν γένει, κρατηθείτε... παίρνουν ναρκωτικά! Το λέω και ανατριχιάζω! Ποιος το περίμενε? Μα τι σοκ! Τι αηδία που με πιάνει! Η καρδιά μου χτυπά άρρυθμα! Ο χριστός κι η παναγία και όλοι οι άγιοι και όσιοι! Αλήθεια λέει?! Μα δε μπορεί! Όχι! Αποκλείεται να το δεχτώ!
Δε μας γαργαλάς τα παπάρια λιγάκι ρε τριανταφυλλόπουλε, πουλέ πουλέ πουλέ?! Σε λίγο θα μας πεις πως η γη είναι στρόγγυλη... έλεος... Αποκάλυψη σοκ! Αποκάλυψη σοκ θα ήταν να μας πεις πόσα παίρνεις από κάθε και καλά καταγγελία από παραγγελία που κάνεις... και δε μιλάω για το μισθό σου... μιλάω για τα άλλα... αυτά που παίρνεις από το κάθε λαμόγιο για να διαστρεβλώσεις και να διογκώσεις καταστάσεις... Το να βρίσκεις το κακό και να το προβάλεις είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο... Με την ύπαρξη του μοντάζ δε, γίνεται ακόμη ευκολότερο να προκαλέσεις τα "ααααααα" της κάθε γιαγιάς και του κάθε καθυστερημένου αμόρφωτου κούτσουρου... Τράβα ψόφα σε καμιά γωνιά παλιογυμνοσάλιαγκα κι άσε μας ήσυχους... Εσένα περιμέναμε να μας ανοίξεις τα μάτια μαλάκα... Ακόμη κι ο εθνικός μας ποιητής, ναι παπαράκο, αυτός που έγραψε τον εθνικό μας ύμνο, αλκοόλας ήτανε... έπινε σκέτο οινόπνευμα... Όλοι σχεδόν οι τεράστιοι καλλιτέχνες κάναν χρήση κάποιου ναρκωτικού... Δε σημαίνει πως είναι καλό αυτό, ή κακό... σημαίνει όμως σίγουρα πως δεν είναι και καμία αποκάλυψη... Έδειξε και την πάρις χίλτον... πίνει μπάφους και τρώει μανιτάρια... λολ... καταπίνει και σπαθιά ρε μαλάκα και? Who gives a fuck? Whooooooooooooooooooo gives a FUUUUUUUUUUUUUUUUUCK? Λες κι εσύ δεν έχεις πιει ποτέ ναρκωτικά τρικάριολε υποκριτή... τα ματάκια σου έχουν γίνει κομμάτια από την αϋπνία λόγω ανησυχίας για την τάξη και ασφάλεια του πολίτη... Κάνε καμιά πίπα στο κουράδι μου ρε μαλάκα... Πιο καθαρό είναι από την ψυχή σου... Suck satan's cock... and smile :)



ΥΓ. Όχι δεν έχω νευριάσει...
ΥΓ2 Βαριόμουν να γράψω κάτι άλλο και έπιασα ένα εύκολο θεματάκι...
ΥΓ3 Όσο υπάρχουν τέτοια σκουλήκια και προβάλλονται και καλοπληρώνονται, η κοινωνία θα παραμένει ανεξέλικτη...
ΥΓ4 Το σατανά να κατηγορούσε πως έκανε κακό, δε θα τον πίστευα...
ΥΓ5 Για κάτι τέτοιους καριόληδες εύχομαι να υπάρχει όντως κόλαση, αλλά δυστυχώς δεν παίζει...
ΥΓ6 Γι'αυτό πρέπει να τους τη φτιάξουμε εμείς την κόλαση επί γης...

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Alh8eia h paris hilton kai ta maneken einai Kalitexnes? Egw gia auto den prodeusa sto kalitexniko sterewma? Eprepe na brw kalutero promh8euth.

31/10/07 11:15  
Blogger Loth said...

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΕΙΣ"!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
ΥΓ.ΠΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

31/10/07 11:21  
Anonymous Anonymous said...

για εμας που προτιμαμε τα δυσκολα σου θεματα τι εχει το μενου;

31/10/07 11:43  
Blogger it is said...

verth είχε κεντρικά τους καλλιτέχνες αλλά και γενικότερα επεκτάθηκε στη σόουμπιζ... το λέω και στο κυρίως ποστ... εξάλλου το να καταπίνεις κρεάτινα σπαθιά είναι τέχνη :p


μη σχολιάζεις λοθάρα μου... :)



lifewhispers... πες μου θέμα και θα σου φτιάξω ποστ επί τόπου :) βάλε μου δύσκολο :p

31/10/07 11:56  
Blogger Ατθάνα said...

ναι ναι...ήταν αποκαλυπτικός! έχω σοκαριστεί με όλα αυτά...και τα παιδάκια που τους έχουν πρότυπα;;;
τι θα γίνει με αυτά...εδώ λοιπόν κολλάει η Πάνια...είναι κοινωνική λειτουργός! σου λέει...καλύτερα χαζοί και μακριά από ναρκωτικά παρά φίρμες "ωραία" πακέτα και γιούπι στα ναρκωτικά..ναι. Τώρα που το σκέφτομαι δουλεύει για τη νεολαία του σήμερα...τι μεγαλόκαρδη...τι large τύπος...
ω ναι! τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα..

χώστα χώστα! μάκια καλό μου :)

31/10/07 14:04  
Anonymous Anonymous said...

για αυτό το θέμα μπορεί να κάνει κανείς μια πραγματικά αποκαλυπτική εκπομπή, αρκεί να μην μείνει στην επιφάνεια..
Υπάρχει κάτι που συνδέει τον κόσμο της εικόνας με την ψυχική νάρκωση..

31/10/07 15:34  
Blogger JoaN said...

axaxaxaxaaxaxaxxa Dwseeeeeeeeeeeeeeeee!

31/10/07 17:00  
Blogger Zissis said...

ΤΙ? Πάρτο πίσω αυτό το ποστ. Δεν μπορεί! Οι καλλιτέχνες (κ κυρίως οι γνωστοί) παίρνουν ναρκωτικά??? Ω Θεοί. Μαλάκα μιλάμε δεν μπορώ να γράψω από το ΣΟΚ. Σε λίγο θα μας πει ότι και ο Hicks έκανε LSD.
Αλλά να σου πω κάτι σοβαρά; Όχι αλήθεια. Αν δεν ήταν ο Μάκης
1) ο Κορκολής ακόμα θα γάμαγε και δεν θα είχε παντρευτεί
2) θα είχαμε ακόμα ηλεκτρονικάδικα.
Οπότε ρε συ προσφέρει στην κοινωνία, μην τον κράζουμε τόσο.
*shoots self*

31/10/07 17:35  
Blogger tuco said...

Χώσε μεγαλε it is.........ωραιο σολαρισμα........

Υ.Γ.1 Ο κυριος Τριανταφυλλοπουλος εχει blog?
Υ.Γ.2 Μα που τα βρισκεις αυτα τα μπινελικια?

31/10/07 19:49  
Blogger alexis said...

...καλά που δεν νευρίασες :p

μα "κάνε καμμιά πίπα στο κουράδι μου"???? χαχαχαχαχα, ίου, πιούκ, και νταμπλ ίου ρε :)

1/11/07 09:04  
Blogger it is said...

καρυάτιδα... και η Πάνια πίνει ναρκωτικά... δεν υπάρχει περίπτωση να μην...


ΚΚ εννοείται πως όταν συνεχώς δέχεσαι μασημένη τροφή, ξεχνάς να μασάς και αποχαυνώνεσαι... Μια αποκαλυπτική εκπομπή... χμμμμ δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε αποκαλύψεις... νομίζω πως χρειαζόμαστε καινούρια ΜΜΕ... ανεξάρτητα... με τα σημερινά δεδομένα... ουτοπία είναι.



joan, δίνω δίνω :p


eggod... fuck με πρόλαβες! θα σε πυροβολούσα εγώ :p Η επόμενη αποκάλυψη θα είναι πως οι πουτάνες γαμιούνται! Δεν ξέρω αν θα το αντέξει αυτό η κοινή γνώμη...


tuco... σολάρω που και που.... τα μπινελίκια στο ποστ είναι ψιλοχαλαρά... γενικώς με τα μπινελίκια practice makes perfect... :p


thrills... lol όχι ρε δε στράβωσα :) Διασκεδάζω όταν τα χώνω συνήθως :p όσο για την πίπα στο κουράδι... έλα που δε γούσταρες αχαχαχαχαχα Καλημέρες :)

1/11/07 09:42  
Blogger Crazy Chef said...

avanti popolo pantiera rossa....

1/11/07 11:53  
Blogger ΔΣ said...

ρε μεγάλε ηθελα να ειχες μια στηλη τηλεκριτικου σε περιοδικο και να σε διαβάζω κάθε πρωι ,με τον πρωινο καφε.εισαι απιστευτος τύπος,αστειρευτος,ευρηματικος,αυθεντικος και μου αρέσεις περισσοτερο όταν βγάζεις κακιες(ξεχασα,αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του ζωδίου).Κατσε δυο ωρες τη μερα μπροστα στο κουτι και μετα γράφε τέτοια.Αν κατσεις δε σε πρωινή ζώνη δεν θα προλάβεις να βάλεις το δάκτυλο στο στομα,κατά ριπές θα βγαίνουν οι ρουκέτες...

2/11/07 13:48  
Blogger it is said...

σεφ... ούτε καν...


δασκάλα μου :) Δεν το περίμενα αυτό από σένα που ξέρω πως σου τη σπάνε οι βρισιές :) θα το ήθελα κι εγώ πολύ αυτό αλλά φοβάμαι πως οι εκφράσεις μου δύσκολα δε θα λογοκριθούν... Σκέφτομαι όμως να κάνω stand-up comedy οπότε δε θα έχω και κανέναν (ελπίζω...) να με λογοκρίνει :)

2/11/07 14:29  
Blogger an205 said...

δεν βλέπω τριαφυλλοπουλό
γιατί πίνω μπάφους και παίζω ΠΡΟ

Εμπρός της γης
οι χαπακωμένοι!!!

Α! και που 'σαι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει 25η Μαρτίου 2018!!!
Το είπε η τελεόραση....

3/11/07 15:28  
Blogger an205 said...

Γιαγιά μήπως είδες το κουτί με τα χαπάκια μου;;; Έγραφε LSD απέξω...

Ποιό κουτί και βλακείες... τους ροζ δράκους στην κουζίνα τους είδες;;;

3/11/07 15:31  
Blogger ONOMATODOSIA said...

ποσο συμφωνω μαζι σου!
αντιπαθητικος.τον βαριεμαι.

4/11/07 12:23  
Blogger it is said...

an205 γεια σου ρε αρχηγέ :) καλημέρες


ονοματοδοσία... έχω να σε δω εδώ μέσα καιρό :) χαίρομαι που πέρασες :) καλημέρες...

5/11/07 10:36  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker