Tuesday, October 14, 2008

Εισητήριο...

Όταν όλα τα όνειρα σταμάτησαν να παίζουν στο μυαλό της, αναγεννήθηκε στα μάτια της η πίστη στο αληθινό... Παρόλα αυτά ξεκίνησε αεικίνητη να πριονίζει το κλαρί κάτω κι ανάμεσα από τα δυο λιγνά της πόδια...

Οι βασκανίες δεν την πιάναν πια, ούτε οι κατάρες... ούτε οι ευχές... Ξεκίνησε να υπάρχει αντικειμενικά και μόνο! Ανάμνηση παλιά η ονειρική της η αυθύπαρξη... Το κεφάλι της περήφανο πια στέκεται ψηλά και κόκκοι άμμου ακόμη πέφτουν από τα κατάμαυρα μαλλιά της.

Χείμαρροι λέξεων ξεχύνονται στο διάβα της. Με δύο εισιτήρια τρένου στην κωλότσεπη... ένα ακυρωμένο κι ένα όχι... το χει για την επιστροφή στις ίδιες ράγες αν της χρειαστεί... Βάρβαρα μάτια την κοιτάζουν κι ηρεμούν απ' τη γαλήνη της... Τίποτα πια δεν περιμένει από τους άλλους... Μονάχα στα λιγνά της πόδια στέκεται και προσπαθεί να τους θυμίσει το περπάτημα τι είναι...

Έπιασε η μπόρα και έμεινε να την κοιτάζει μέσα από το τζάμι δίπλα της... Το άβολο κάθισμα του μέσου έπαψε να την ενοχλεί... κοιτάζει μοναχά τις στάλες κι αναρωτιέται για την οριακή τους την ταχύτητα... Κάτι θυμάται από αναγνώσεις της παλιές... Χαίρεται που παράτησε τις δοξασίες... Χαίρεται που επέστρεψε στη δήθεν στεγνή μα ποιητική αλήθεια της... Μονάχα αυτή θα επιτρέψει να είναι η ατραπός της από δω και πέρα... και κάποια φάση ίσως να μπορέσει να χαρίσει εκείνο το ανακύρωτο εισιτήριο...

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

μεγάλωσε.. μπορεί αυτή η ατραπός να ειναι μονοδρομος αλλά όχι απαραίτητα ο δρόμος για την ευτυχία. δεν ξέρω αν παίζει εισιτήριο επιστροφής. αν κατάλαβα καλά.

φιλιαα :*

14/10/08 15:00  
Blogger it is said...

Μεγάλωσε, μίκρυνε... άλλαξε πάντως :)

ο δρόμος για την ευτυχία είναι προσωπικός και custom made... μου άρεσε η σκέψη σου για το εισιτήριο... ναι... δεν είναι απαραίτητο να επιστρέφει ο τρένο από τις ίδιες ράγες στον ίδιο προορισμό... μπορεί να πηγαίνει το ίδιο τρένο εντελώς αλλού :) ευχαριστώ για την οπτική σου :)

14/10/08 15:24  
Blogger Ατθάνα said...

δε μπορώ να μην το αφιερώσω στη Λοθ αυτό το ποστ...
μου τη θύμησε...

κατά τα άλλα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ...και έγραψες!
φιλιά κουκλί ;)))))))))

14/10/08 22:32  
Blogger Loth said...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥΥ ΝΑΙΙΙΙ!
"Μονάχα στα λιγνά της πόδια στέκεται και προσπαθεί να τους θυμίσει το περπάτημα τι είναι.."
ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!
ΥΓ.ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΣ?
ΥΓ2.ΚΑΛΩΣΤΟ ΜΟΥΥΥΥΥ
ΥΓ3.ΜΑΑΑΑΑΤΣ
ΥΓ4.ΞΑΝΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ ;P

15/10/08 08:12  
Blogger it is said...

πρέζα-tv έχω antispam policy... οπότε παρόλο που σε/σας πάω τέζα το σχόλιο - spam σβήνει...


καρυάτιδα σα στο blog σου ρε! :p να της το αφιερώσεις... κι εμένα μου πέρασε κάποια φάση από το μυαλό :) φιλάκια κι ευχαριστώ καλό μου :) σμακ!


ανώνυμο pet... έχεις συνειδητοποιήσει πως όλον αυτόν τον καιρό που έλειπα ο μόνος που με διάβαζε ήσουν εσύ? Θες να σου δώσω ένα αυτόγραφο ρ'αδερφέ να ξεκαυλώσεις? Στην τελική στείλε μου ένα mail να τα πούμε από κει :) αλλά πραγματικά... πήγαινε σε ένα κέντρο απεξάρτησης μπας και ξεκολλήσεις από την εξάρτηση σου από μένα... είμαι σκληρό ναρκωτικό το ξέρω... αλλά σκέψου πως πολλοί τα καταφέρνουν! Και θα μπορέσεις να έχεις και πάλι ζωή! Θα είναι γαμώ! Σου το υπόσχομαι!


λοθ... πρώτη φορά χαίρομαι που με λένε πούστη :p φιλάκια παλιοτρέλα κι ευχαριστώ :) σμακ

15/10/08 09:24  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker