Friday, December 21, 2007

Puppet...

Yo!
Ορκίσου μου στις παρυφές της παρανοϊκής σου συνείδησης πως θα βρεθούνε πάλι τα εγώ μας. Αρχίζοντας από τη μέση δίχως εφόδια, σχεδιάζεις να περάσεις από τα βαθύτερα νερά με μια σχεδία. Αρκείσαι στην υπόνοια της ύπαρξης ενός αείπαρκτου, μα δε νομίζω να 'ναι εκεί να σε βοηθήσει. Μονάχα ίσως ψυχολογικά. Κάποιες φορές η ψυχολογία δεν αρκεί. Χρειάζεται και το απτό πραγματικό του σήμερα. Χρειάζονται όλα.
Χτύπα τα πόδια ρυθμικά στης αορτής μου τους ρυθμούς τους φλογοβόλους. Ανήξερα ξερά αισθήματα θα πάρουν φλόγες όταν κοιτάξεις τα και πεις το "πυρ!". Κατά βούληση ξένη τα άβουλα μου μέλη θα κινήσουν στων χεριών σου τους ρυθμούς. Οι αόρατες χορδές σου με παίζουν. Προσπαθώ ν' ανακαλέσω πότε πρόλαβες να μάθεις το χειρισμό μου τόσο καλά. Μάλλον γεννήθηκες με το ταλέντο να με χειρίζεσαι. Δε μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω.
Δε σε πειράζει που και που να σκέφτομαι ε? Δε σε πειράζει να χορεύω σαν αυτόματο ενώ η σκέψεις μου τρέχουν σε χώρους ανοιχτούς? Εδώ το μόνο ανοιχτό είν' η αυλαία, σε ένα κουκλοθέατρο του παραλόγου. Με επιδεικνύεις? Όχι... Τις δικές σου ικανότητες στο χειρισμό της μαριονέτας μόνο επιδεικνύεις. Οι ψεύτικες κλειδώσεις μου πονάνε... Τα ψεύτικα μαλλιά, αρχίζουν να χάνουν τη λάμψη τους. Τα γυάλινά μου μάτια όμως, ακόμη γυαλίζουν. Σα να γυαλίζουν όλο και πιο πολύ...
Θέλω να κάνουμε ένα νούμερο με ψαλίδια... Ίσως να καταφέρω να κρύψω κανένα όσο θα δέχεσαι από κοινού το χειροκρότημα. Κι όταν με βάλεις πάνω στον πάγκο να ξεκουραστώ και πας κι εσύ για ύπνο. Εγώ θα προσπαθήσω τα νήματά μου να τα κόψω και να σε κάνω να με ψάξεις... Δε θέλω να φύγω... Μονάχα την ανησυχία στο βλέμμα σου θέλω να δω και αν θα ψάχνεις μ' αγωνία να με βρεις, ή θ' αντικαταστήσεις το ξύλινο κορμί μου, αρχίζοντας με βιάση κάποιο άλλο να σκαλίζεις...

6 Comments:

Blogger alexis said...

Οίστρος?

21/12/07 15:18  
Blogger it is said...

λολ... γαβ! φιλάκια :) διάβασα πρώτα το δεύτερό σου σχόλιο όπως λογικά κατάλαβες :p

21/12/07 15:27  
Blogger alexis said...

χαχαχαχα, down-i say-down boy!!!

(λογικό και επόμενο)

21/12/07 15:32  
Blogger it is said...

Παράλογο και πρότερο...
Έχω τον άπεφτο σήμερα λέμε! :p
Σε είδα στο ποδήλατο, να τρέχεις όλο τρέλα... μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα... οκ... δεν ξέρω από που ήρθε αυτό απλώς το θυμήθηκα και έχω όρεξη για μαλκίες σήμερα και μαλακίζομαι ασυστόλως...
Έχει γαμώ τις μέρες τι το θέλεις το μπουφάν? Οι φίλοι σου οι five! Όχι είναι οι one! :p
Ό,τι να ναι? εντελώς? :p

21/12/07 16:06  
Blogger Ατθάνα said...

εβενινος Πινόκιο που ψέμματα δε λεει ο ίδιος, αλλά τον προδίδουν οι κλειδώσεις του...ακόμα και τα μαλλιά του...! κι εκεί αρχίζει η ενδοσκόπηση...να πειστεί τω εαυτώ για την δική του αλήθεια...να τη η ανησυχία! σκάλισμα ξένου κορμιού δε θα υπάρξει!

φιλάκια πολλά :)

22/12/07 01:50  
Anonymous Anonymous said...

σχέσεις καλώς εννοούμενης εξάρτησης, γιατί no man is an island όπως λένε οι φίλοι μας οι άγγλοι. και αμφίδρομης εξάρτησης.
κατα τ' άλλα έχω βαρεθει να σου λεω ότι μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις, οπότε θεωρησέ το δεδομένο μέχρι να σου πω το αντίθετο ;)
φιλιά πολλά πολλά

26/12/07 14:44  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker