Friday, February 08, 2008

Χρονοφυγή...

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Φούσκωσε τα πνευμόνια σου τα αντρειωμένα γενναίε Στέντορα... Δώσε τη δύναμη σ' αυτούς που λύγισαν να επιστρέψουν στης αρετής το δίκαιο αγώνα... Την υστεροφημία μόνη φιλοδοξία έχοντας... Για τα ιδανικά και κάποιον κότινο. Τα τείχη της ιδεατής μας πόλης είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Κομμάτι το κομμάτι τα γκρεμίσαμε για κάθε μας αγωνιστή, που τη μητρόπολη εδόξασε μπροστά σε μύρια τόσα μάτια.
Χρυσίζουν της αυγής τα χρώματα παιχνίδια παίζοντας στα μάτια μου, όπως παιχνίδιζες εσύ μες το μυαλό μου. Της χαρμολύπης τα τερτίπια τα 'μαθα καλά και τα χειρίζομαι. Με το ποτό να επικουρεί του συναισθήματος την έναρξη, χωρίζοντας το νου σε ημισφαίρια, αντικρουόμενα και συμπληρούμενα μαζί. Κάθε μικρούλα πτύχωση, του εγκεφάλου σου, περιέχει μέσα της χιλιάδες μνήμες. Κάθε μικρή απόληξη, αόρατών σου νεύρων, πυροδοτεί τις αντιδράσεις σου που έπονται. Τα ερεθίσματά σου όμως πούθε τα μαζεύεις?
Κείθε που άπτονται τα κύματα στης γης τους βράχους, λαμβάνει χώρα πόλεμος κι αχός. Η πέτρα αναγεννάται κι όλο τρίβεται από του υγρού στοιχείου τη μανία και το βάρος. Δε βιάζεται κανείς τους να κερδίσει... Σάμπως και συμφωνήσανε, πως πολεμώντας ζουν καλύτερα... Λες?
Κάποτε βγήκες για κυνήγι φτερωτών υπάρξεων που κούρνιαζαν στα δέντρα. Καθώς δεν είχες εμπειρία, την τύχη σου αναθεμάτιζες για κάθε σου αστοχία. Μέχρι που πέτυχες! Το πληγωμένο θήραμα στα χέρια σου έπιασες, κι όπως το σήκωσες αισθάνθηκες τους χτύπους της καρδιάς του ξέφρενους με φόβο. Τότε σου πόνεσε κι εσένα η καρδιά και αναγνώρισες ποια ήταν η αστοχία... Δε σ' έχω δει από τότε όπλο να κραδαίνεις... Μονάχα επιδέσμους για πληγωμένες φτερωτές υπάρξεις...



ΥΓ1. Ρε μαλάκα It Is... ξεκόλλα με τα ΥΓ...
ΥΓ2. Έλα που δε γουστάρεις κι όλας :p
ΥΓ3. Η κούραση είναι πολύ κακός σύμβουλος... Σε κάνει ασταθή.
ΥΓ4. Μερικές φορές είναι δύσκολο να συνταιριάζεις λέξεις που να βγάζουν και μουσικότητα και νόημα...
ΥΓ5. Το παραπάνω το είπα για να τονίσω για άλλη μια φορά πόσο γαμάτος είμαι...
ΥΓ6... Ρε τι 8:20? 9:00 είναι... ΝΙΩΣΟΡ! :p
ΥΓ7. Σε γουστάρω τρελά... ξέρεις εσύ ;) Μάκια...

10 Comments:

Blogger Crazy Chef said...

φυγόχρονε ε φυγόχρονε...))

8/2/08 22:57  
Blogger Αορατος said...

It Is Νο1 αυτα τα νυχτοπουλια τα σοφα ειναι αυτα που ολοι λενε,πως αν τα δεις και σου μηλησουν ακους τι θα σου λενε και μαθενεις πως η σοφια κρυβετε σε μια χουφτα λεξεις.Απλοχερα την δινουν σε αυτον που πληγωσε απο λαθος και παντα μαζι πορευονται στον ιδιο παντα δρομο.Με αριστα το 10 σε αυτο το post σου βαζω 9,99 για να μην την ψωνισεις.. :)))

It Is Νο 2 Ρε μην βριζεις γαμω τα αρχιδια που κρυονουν!!Η λεξει συμβουλος ειναι κουραστικη απο μονη της χεχεχεχε Το Υ.Γ.4 και το Υ.Γ.5 να ερθουν αμεσως στο γραφιο του εκδοτη. :))))

Υ.Γ. στο Υ.Γ. μας κανουν..ε?Δεν ξερω.Αυτο ηταν τελειωσε ο εγκεφαλος απο δω και περα χαος..1+1=3 εε what the fuck?

10/2/08 10:29  
Blogger tuco said...

και γω σε γουστάρω ρε φίλε!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ (????????????)

10/2/08 19:45  
Blogger Ατθάνα said...

εσύ πάντως, τα μαζεύεις από λιβάδια με λιβελούλες που οι απολήξεις των φτερών τους μεταφέρουν νευρικά ερεθίσματα από τόπους που ονομάζονται μνήμες, και διοχετεύουν τη λέξη "θυμήσου" ενώ κοιμάσαι...

γαμάτο!

φιλάρες :)))))

10/2/08 19:52  
Blogger Loth said...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΚΗ ΝΙΩΘΩ...
ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΦΑΚ-Η-ΛΟΘ!
ΟΛΕ!
ΥΓ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ "ΑΠΛΟ" ΠΟΣΤ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
;P

11/2/08 10:43  
Anonymous Anonymous said...

είσαι πολύ γαμάτος ;) :)

11/2/08 18:08  
Blogger it is said...

σεφ... γάμησέ τα :p τελικά χτες τελείωσα 2 και κάτι οπότε δεν έπαιζε να τα πούμε :S


noesis... ρε μαλάκα... γαμώ τα σχόλια :) ευχαριστώ :)


tuco... σου είχα πει πως ήθελα αυτή η σχέση να μείνει μεταξύ μας... χωρίζουμε! :p



karyatida... είπαμε θέλω ο κόσμος να κοιτάει το ποστ μου... όχι τα σχόλιά σου :p πολύ όμορφο το σχόλιό σου καλό μου :) σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) σμακ!


λοθ... :p έλεος μωρή :p δεν ήταν και από τα πιο ακατάληπτα αυτό :p η φακές μπορούν να είναι και νόστιμες καμιά φορά... εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα :p


deadend... και πόσες φορές είπαμε το διάβασες για να αφήσεις αυτό το ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο σχόλιο? :p φιλάκια :)



everyone... καλημέρες :) γαμιέστε... σμακ!

12/2/08 11:05  
Blogger Loth said...

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΠΑΠΑΡΙΔΗ!
;P

12/2/08 11:52  
Blogger it is said...

πω ρε πούστη μου... πάλι μου την είπες!!!! :p lol

12/2/08 11:55  
Anonymous Anonymous said...

δύο ρε χαμένο! ;) το επόμενο θα το διαβάσω τρεις για να φανεί η διαφορά στο σχόλιο ;)

12/2/08 17:03  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker